Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Adrecord.com logo Affiliate 95 av 100 0 kr Låg N/A
Webbplats
Affiliorama
Affiliorama
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Om du är seriös med att verkligen lära dig affiliate-marknadsföring, ungefär som ett ”yrkesutbildning”, så är Affilorama the shit. Affilorama har sedan 2005 utbildat tusentals medlemmar i konsten att tjäna pengar på nätet.

Tre vägar att gå

Det finns tre basprodukter på Affilorama. Ett gratismedlemsskap. Ett premium-medlemsskap. Samt möjligheten att köpa utbildningen ”Affilioblueprint” för en engångssumma.

Samtliga produkter syftar till att lära dig tjäna pengar på affiliate-marknadsföring.

Gratis medlemsskap

Som gratismedlem får du tillgång till ca 20 utbildningsvideos. Och även om denna utbildning har en del begränsningar, är det faktiskt lite förvånande hur mycket som man ger bort, helt utan några krav.

Här kan du exempelvis lära dig alla grundläggande saker som en affiliate-marknadsförare borde veta. Till exempel webbutveckling, hur du skapar innehåll för PPC och en hel del om basic sökoptimering.

Är du nybörjare och nyfiken på vad som krävs för att bli duktig på affiliate-marknadsföring är det dumt om du INTE tar chansen och nyttjar denna gratisutbildning.

Premium-medlem

Premium-medlemskapet är för dig som verkligen vill satsa på att försörja dig med affiliate-marknadsföring framöver. Det här är definitivt en av de mer djupgående och omfattande affiliate-utbildningarna du kan få tag på.

Med Premium tillgång till hundratals utbildningsvideos. Från idé – och researchstadiet till genomförandet och vidare in i mer avancerade strategier och utvecklingsprocesser.

Utöver alla utbildningsvideos får du även tillgång till ett medlemsforum där du kan nätverka med andra som liksom du jobbar med affiliate – marknadsföring. Ett utmärkt sätt att utvecklas och ta del av andras erfarenheter. I medlemskapet ingår också flera ninja-verktyg som du kan använda för att skapa trafik till din webbplats samt gratis webbhotell för upp till 15 domäner.

Prova för 1 dollar
För närvarande kostar Premium-medlemskapet 67 dollar i månaden (ca 550 kr). Men du kan testa första månaden för 1 dollar. En följdfråga blir förstås: är det dyrt med 550 kr i månaden? Vi tycker inte det. I alla fall inte för dig som verkligen har tänkt göra det här. Som bestämt dig för att börja tjäna pengar på nätet.

Lite beroende på hur mycket tid du kan lägga varje vecka, bör du med hjälp av den här utbildning kunna generera intäkter via affiliate-marknadsföring som vida överstiger några hundralappar inom ett par månader.

En annan sak du också måste fråga dig är vad det kostar att lära sig ett helt nytt yrke. Ett yrke som du dessutom kan jobba med varifrån som helst, bara du har en enhet och en uppkoppling.

Inte engagerad? Strunta i Premium!
Vi vill dock vara tydliga med att Affiloramas Premium-medlemsskap INTE är för dig som är lat. Om du är typen som vill tjäna pengar ”snabbt och enkelt”, och tror att Affiliate-marknadsföring handlar om att lära sig ett par ”hemligheter”, så är det bättre att du lägger dina pengar på något annat. Premium kräver tid och engagemang. Premium är på riktigt.

Affilioblueprint

Affilioblueprint ingår i Premium, men finns även att köpa för en engångssumma, 197 dollar. Om du vill lära dig alla grunder i affiliate-marknadsföring, men tycker att Premium-medlemskapet är ett för långsiktigt engagemang, är Affilioblueprint en utmärkt mellanväg.

Ett scenario kan ju vara att du börjar med Affilioblueprint, kommer igång och tjänar pengar, och när dina inkomster överstiger 67 dollar i månaden – ja, då tar du nästa steg och blir Premium-medlem. Exempelvis.

Affilioblueprint är ingen ”kompromiss” utan lär dig allt du behöver veta för att steg för steg bygga upp en digital pengamaskin på nätet. Skillnaden jämfört med Premium är att du inte får tillgång till medlemsforumet och vissa verktyg.

Överlag är Affilorama’s användarvänlighet i världsklass. Nästan så att man har drivit det för långt åt det ”idiotsäkra” hållet. Det kan bli väl detaljerat ibland.

Men hela konceptet bygger ju på att vem som helst med lite basal datorvana ska kunna lära sig affiliate-marknadsföring. Så oavsett om vi pratar om deras utbildningsvideos, olika verktyg och mjukvaror, struktur på hemsidan – så är allt extremt välorganiserat, pedagogiskt och användarvänligt.

0 av 100
Användarvänlighet

Utbildning är kärnprodukten på Affilorama. Det är utbildning man säljer, det är utbildning
man är riktigt duktig på. Få andra kan ta komplicerade processer och bryta ner dem i steg så att även en nybörjare kan följa med.

Enligt vår mening är det kanske inte innehållet som sådant i utbildningarna som är det speciella. Utan att Affilorama har hittat en form, ett sätt att paketera och presentera innehållet, som är väldigt pedagogisk.

”Kika-över-axeln – utbildning”

För det mesta lär Affilorama ut sina tekniker via videos. Ungefär som att du står och kikar över axeln och följer med klick för klick i hela processen.

För många år sedan var det faktiskt så här, via Affilioblueprint, som vi lärde oss alla delar i epost-marknadsföring. Affilorama en är en få som verkligen går in på djupet och visar EXAKT hur du gå till väga för att tjäna pengar på detta sätt

0 av 100
Utbildning

Du kan kontakta Affiloramas support via epost, kontaktformulär på hemsidan eller telefon. På vardagar är deras policy att svara inom max 12 timmar. På helger inom 24 timmar. Du kan även chatta via hemsidan.

Vi upplevelse av supporten är positiv. Vi har alltid fått snabba, trevliga och kompetenta svar. Det är en konst att skapa en kundtjänst som får kunderna att känna sig välkomna (och inte till besvär) när man hör av sig, och det har Affilorama lyckats med.

 
0 av 100
Support
Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Adrecord.com logo Affiliate 95 av 100 0 kr Låg N/A
Webbplats