Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Adrecord.com logo Affiliate 90 av 100 0 kr Låg N/A
Webbplats
Adrecord omdöme
Adrecord omdöme
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Adrecord är en av våra topp3-favoriter bland svenska affiliate-nätverk. Här finns en, upplever vi, genuin kunskap och passion att vårda och utveckla affiliatekonceptet. Både för dig som annonsör och för företag som vill marknadsföra sina produkter.

Utbudet av affiliateföretag är relativt stort och du kan hitta affiliates inom alla möjliga branscher och nischer. Den enda nisch som är ganska tunn på företag, är den inom resor och hotell. Om det är ett medvetet val från Adrecord:s sida, eller om det bara blivit så, vet vi inte.

Godkänner snabbt

Vi har själva haft ett konto hos Adrecord under många år. Och jämfört med många andra affiliate-nätverk är det här verkligen ett företag som är både enkla och trevlig att ha att göra med.

En bra sak är att många av annonsörerna godkänner ansökningar direkt (de kollar din webbplats i efterhand), vilket gör att ledtiden till att komma igång med annonseringen blir väldigt kort. Det är såklart väldigt positivt, då det kan vara extremt frustrerande att behöva vänta i veckor, ibland ännu längre, för att företaget ska ögna igenom din webbplats.

Enkel och kraftfull plattform

Vi gillar även plattformen där du skapar annonser, länkar och liknande material. En del affiliate-nätverk har gjort denna process extremt krånglig, men hos Adrecord är det mesta intuitivt. Cleanlink-funktionen är riktigt najs. Den förenklar processen att skapa affiliate-länkar betydligt, och gör enklare snyggare (och mer klickbenägna).

Pålitliga utbetalningar

Det har aldrig varit några problem med utbetalning av provision. Utbetalningar sker den 15:e varje månad, och vi har aldrig varit med om några märkligheter här. Att betalningarna funkar är förstås är en extremt viktig aspekt.

Det enda du ska komma ihåg är att du behöver ha ett saldo på 1000 kr för att utbetalningen ska triggas igång. (500 kr gäller för företag).

Adrecord har som uttalad målsättning att ”ligga i framkant vad gäller transparens, användarvänlighet och teknik.” Det tycker vi definitivt att Adrecord har lyckats med. Vi har genom åren testat på ett femtiotal olika affiliate-nätverk, svenska som internationella. Och vad gäller användarvänlighet ligger Adrecord riktigt bra till.

Här tänker vi på ”användarvänligheten” i ett brett perspektiv. Dels att plattformen där du skapar dina affiliate-annonser är enkel att förstå sig på. Men också att det är simpelt att hitta information i ditt konto, att lämna ansökningar till företag, att hitta företag och produkter inom olika nischar, att kolla sitt saldo, titta på och tolka statistik mm.

0 av 100
Användarvänlighet

Det finns en hel del utbildningsmaterial tillgängligt. Det mesta hittar du under ”Guider” som i sin tur är uppdelat i tre huvudsegment: snabbguide, Ekonomi och Your AD.

Du kan även få en hel del tips i bloggen (uppdateras inte så ofta längre), samt via artiklar som Adrecord har skrivit själva eller externa som de länkar till.

0 av 100
Utbildning

Enklaste sättet att få svar på dina frågor är att mejla till support@adrecord.com. Vår upplevelse av supporten är väldigt positiv. Definitivt en av Sveriges mest kompetenta och hjälpsamma inom affiliate-branschen.

 
0 av 100
Support
Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Adrecord.com logo Affiliate 90 av 100 0 kr Låg N/A
Webbplats