Webbplats Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök
Nouw logo Blogga 85 av 100 Från 0 kr Låg N/A
Webbplats
Nouw omdöme
Nouw omdöme
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

För dig som är nyfiken på att börja bloggar, och kanske tjäna lite pengar, är NOUW ett bra val. Dels kan du snabbt skapa en gratisblogg. Dels behöver du inte investera några pengar för att tjäna pengar. Det enda du behöver göra är att gå till fliken ”tjäna pengar”, aktivera denna möjlighet, och ange dina bankuppgifter.

Tjäna pengar via sidvisningar eller klick

Varje gång du loggar in på ditt konto kan du se hur mycket pengar du tjänat in via sidvisningar (1.1 öre per sidvisning) eller klick-taggar. För att du ska få pengarna utbetalda måste du ha minst 500 kr i saldo. Du måste även vara minst 16 år och ha ett svenskt personnummer för att kunna tjäna pengar.

Modern design, enkel drag-och-släpp-teknik

Förutom att det är enkelt att tjäna pengar har NOUW lyckats bygga en riktigt vass bloggeditor. Funktionaliteten är enkel att använda. Väldigt intuitiv, med möjlighet att dra-och-släppa innehållet i olika sektioner och boxar. Samtidigt som den skapar ett snyggt och proffsigt resultat.

Mallarna känns uppdaterade och fräscha, och om du har lite vana av webbdesign sen tidigare kommer du att ha en blogg färdigsnickrad på nolltid.

Plus även för instruktionsfilmerna som blir tillgängliga så fort du skapat ditt konto. Perfekta guider för dig som är nybörjare.

Det här är definitivt en av de mest användarvänliga bloggplattformar vi testat på. Som vi nämnt är det enkelt att skapa innehåll med dra-och-släpp teknik. Men det finns även mer avancerad funktionalitet för dig som föredrar det. (Du kan exempelvis växla över i HTML-läge och redigera innehållet där.)

0 av 100
Användarvänlighet

Du behöver bli medlem (räcker med gratismedlemskap) för att kunna ta del av de instruktionsvideos som förklarar tjänsten.

Du hittar även en hel del bra tips och välskrivna artiklar under Magazine > Bloggtips. Här får du tips som både gäller NOUW.s eget bloggverktyg och bloggande i allmänhet. En bra skola för dig som vill vässa dina bloggkunskaper.

0 av 100
Utbildning

Supporten är begränsad till att skicka mejl med dina frågor. Vilket är ungefär vad man kan förvänta sig av en gratistjänst, där allt bygger på att du skapar innehåll själv.

Vi har provat att mejla frågor, och alltid fått trevliga och klargörande svar tillbaka. Kom ihåg att det tar lite längre tid om du skickar frågorna på helgen.

 
0 av 100
Support
Webbplats Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök
Nouw logo Blogga 85 av 100 Från 0 kr Låg N/A
Webbplats