Webbplats Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Bloggerfy logo Blogga 80 av 100 Från 0 kr Låg N/A
Webbplats
Bloggerfy omdöme
Bloggerfy omdöme
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Bloggerfy’s affärsidé går ut på att göra det så enkelt som möjligt för bloggare att tjäna pengar. Som medlem får du tillgång till en bred palett med olika metoder att ta betalt för blogginnehåll och exponering.

Du kan exempelvis få betalt för sponsrade inlägg, för försäljning med länkar (på samma sätt som du tjänar pengar som affiliate) och för annonsvisningar (gäller premium).

Enkelhet och variation

Bloggerfy’s styrka som koncept är enkelheten. (Eller kanske ”bekvämligheten”). Att de samlat flera olika metoder att tjäna pengar under ett paraply.

Framförallt är det här ett koncept som passar dig som inte vill, eller orkar, integrera Google Adsense eller egna affiliatelänkar på din blogg. Utan som vill få den typen av infrastruktur färdigserverad. Det du får ge bort i utbyte mot Bloggerfy’s tjänster är en del av din provision.

Betyg

Som vi nämnt är inte Bloggerfy en bloggportal eller ett bloggverktyg i första hand. Du kan visserligen få hjälp att skaffa ett eget domännamn, och designa dig blogg om du har ett Premiumkonto. Men tjänsten som sådan går ut på att skapa goda förutsättningar för dig att tjäna pengar på din blogg.

Och i detta avseende är Bloggerfy väldigt användarvänliga. Hela syftet med affärsidén är ju att sänka trösklarna och göra det enkelt för vem som med en blogg att ta betalt.

0 av 100
Användarvänlighet

Vad gäller utbildning i hur du använder Bloggerfy’s tjänster finns det mesta i FAQ:n. Vill du veta mer om tjänsterna, både vad de har för möjligheter och begränsningar, föreslår vi att du läser igenom dessa frågor och svar.

Här står det även vilka gratisbloggar du implementera Bloggerfy-koden på, och vilka du inte kan använda. Samt en hel del annat om länkar, sponsrade inlägg, statistik, transaktioner och betalning mm.

0 av 100
Utbildning

Bbloggerfy har ingen kundtjänst eller support med fasta öppettider. Har du frågor kan du skicka ett meddelande via hemsidan. Eller läsa på i FAQ:n. (Denna är väldigt omfattande, och du kommer sannolikt att få svar på de flesta frågor du har här.)

 
0 av 100
Support
Webbplats Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Bloggerfy logo Blogga 80 av 100 Från 0 kr Låg N/A
Webbplats