Webbplats Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Blogg.se logo Blogga 82 av 100 Från 0 kr Låg N/A
Besök Webbplats
Blogg.se omdöme
Blogg.se omdöme
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Blogg.se är Nordens största bloggportal och erbjuder både möjligheten att blogga gratis, som att betala för en PRO-variant av bloggverktyget.

Är du seriös med att börja tjäna pengar på din blogg är det PRO-varianten som gäller. Gratisbloggen kan du testa på som ”uppvärmning” om du vill. Exempelvis för att lära känna bloggverktyget. Eller prova på bloggandet som form.

Tjäna pengar med Gratisblogg eller Pro-blogg

Viktigt att veta är att gratisbloggen upplåter utrymme för blogg.se’s egna annonser. Det vill säga annonser i ditt innehåll där intäkterna går till blogg.se. Samt att gratisbloggen är stängd för egna annonser.

Med PRO varianten slipper du externa annonser. Och kan själv välja vilken reklam du vill visa på din sida. Det är alltså upp till dig vad du vill tjäna pengar på – Adsense, affiliateannonser, köpt reklam, influence marketing osv. Dessutom får du ett eget domännamn, tillgång till statistik, utbildning via Bloggskolan – och en hel del annat.

Pro-blogg

Att Blogg.se blivit Nordens största bloggportal har sannolikt en hel del med just användarvänligheten att göra. Kort sagt: det är väldigt enkelt att starta upp ett konto och komma igång med en blogg. Även för dig som inte har så stor erfarenhet.

Enkelt och intuitivt

Mycket av funktionaliteten på bloggen är intuitiv, inbyggd i själva verktyget. Kan du skriva lite text och ladda upp en bild – ja, då har du goda förutsättningar att komma igång och blogga.

PRO-varianten har lite fler avancerade funktioner, men bygger på samma plattform. Dessutom får du massor av tips och råd i ”Bloggskolan” som är inkluderad i priset.

I videon kan du titta lite närmare på designeditorn med vilken du skapar innehåller och designer din blogg.

0 av 100
Användarvänlighet

Det finns en hel del kostnadsfritt utbildningsmaterial på Blogg.se. Problemet är bara att det inte är så välstrukturerat, utan utspritt på olika ställen.

En del matnyttigt hittar du i FAQ:n, en del under Hjälpcenter, en del i artiklar och inlägg som publicerats på diverse blogg. Men det finns där, får den som kan ta sig lite tid och leta.

0 av 100
Utbildning

Du kan få hjälp svar på dina frågor genom att mejla till kundservice@blogg.se, eller skicka ett meddelande via hemsidan.

Supporten har öppet på vardagar mellan 7.30 – 16.00. De gånger vi provat att kontakta kundservice har vi alltid fått lösningsorienterade och engagerade svar. Oftast inom ett par timmar.

 
0 av 100
Support
Webbplats Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Blogg.se logo Blogga 82 av 100 Från 0 kr Låg N/A
Besök Webbplats