Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Take Surveys for Cash logo Betalda undersökningar 15 av 100 ca 350 kr Låg N/A
Webbplats
Take Surveys for Cash - Omdöme, bluff eller inte?
Take Surveys for Cash - Omdöme, bluff eller inte?
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Vad du än gör – bli inte betalande medlem på Take Surveys for Cash. Det här är dynga rakt igenom.

Under åren har vi stött på massvis med koncept inom betalda undersökningar som är duktiga på att överdriva möjligheterna att tjäna pengar. Men Take Surveys for Cash tar priset. Hela hemsidan är en lång uppvisning i hur du bygger upp – och säljer – falska förhoppningar.

För att tala klarspråk: gå inte på den här skiten. Välj någon annan sajt med betalda undersökningar eller hitta ett bättre sätt att tjäna pengar på nätet.

Är Take Surveys for Cash en bluff

Ja, vi vill faktiskt kalla det för en ren bluff. Av den enkla anledning att gapet mellan vad som utlovas på hemsidan och vad som levereras på medlemssidan är så stort och absurt att det blir löjligt.

Vi vill vara noga med att påpeka att det existerar betalda undersökningar som du kan utföra. Det är inte någon bluff. Men ersättningen är extremt långt ifrån vad Take Surveys for Cash utlovar på sin hemsida.

Vi har varit medlemmar i tolv veckor snart, och aldrig gjort en enda undersökningar som betalat mer än 5 dollar. De flesta ligger på 0,5 -2 dollar och är extremt tidskrävande och dryga att ta sig igenom. För två dollar få du räkna med att lägga flera timmar.

Sällan riktiga pengar i ersättning

Dessutom är ersättningen sällan riktiga pengar. Många gånger har ersättningen varit ”möjligheten att vara med och tävla om fina vinster” i någon obskyr amerikansk webbshop. Och att lägga timmar av sin tid för att få vara med i ett lotteri med dåliga vinster – det är naturligtvis ingen höjdare.

Väcker många frågor

Efter att vi tagit del av Take Surveys for Cash fulla medlemskap och utfört mängder av dåligt betalda undersökningar, har vi mängder av frågor.

Vad menas exempelvis med ”discover a weird trick I use to make over $3500 taking paid surveys online?”. Vad är det ”konstiga tricket”? Vi har ingen som helst aning. Det finns inga ”trick” på medlemssidan.

Någon ”Jason White” som är ”King of Paid Surveys” existerar förstås inte. Att personen bakom den här sajten däremot är mångmiljonär är säkert fullt möjligt. Men det har han eller hon i så fall blivit genom att folk betalar för att bli medlemmar på Take Surveys for Cash. Inte på att göra ”hemliga” betalda undersökningar.

Som koncept är betalda undersökningar väldigt användarvänligt. Vem som helst kan göra det. Datorvanan som krävs är minimal.

Take Surveys for Cash bjuder däremot inte på någon speciellt välstrukturerad eller snygg medlemssida. Webbdesignen är rejält föråldrad och ger ett plottrigt och oseriöst intryck. (Vilket å andra sidan ligger helt i linje med ”sanningen”).

Så nej, vad gäller användarvänlighet kan vi inte ge Take Surveys for Cash några höga poäng.

0 av 100
Användarvänlighet

Det finns inget seriöst utbildningsmaterial att ta del av. Take Surveys for Cash verkar ha lagt allt krut på att måla upp falska förhoppningar för sina besökare – och spela på människors längtan efter ekonomisk frihet.

Om vi ska vara snälla kan man säga att Take Surveys for Cash är en lång utbildning i hur du manipulerar och mjölkar ett ”tjäna-pengar-snabbt-koncept” på allt värde.

0 av 100
Utbildning

Vad finns det att säga om supporten? Ja, typ att det inte finns någon. Och vi menar det bokstavligen. Vi har skickat ett tiotal meddelanden via supportformuläret på hemsidan och aldrig fått några svar. Oavsett vilka frågor vi ställt. Vilket är ganska unikt. Det är nästan så dåligt att det blir roande.

 
0 av 100
Support
Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Take Surveys for Cash logo Betalda undersökningar 15 av 100 ca 350 kr Låg N/A
Webbplats