Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
paid-surveys-at-home logo Betalda undersökningar 30 av 100 ca 300 kr Låg N/A
Webbplats
Paid Surveys At Home Omdöme - bluff eller äkta?
Paid Surveys At Home Omdöme - bluff eller äkta?
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Vi har ett stort problem med Paid Surveys at Home. Struntpratet på hemsidan. Att man marknadsför betalda undersökningar som världens enklaste inkomstkälla.

”Everyday companies pay big bucks to people like you just to know what you’re thinking” står det på startsidan. Det stämmer inte. ”Varje dag så betalar företaget små summor pengar för att veta vad du tänker” är däremot sanningen.

Snittlönen för en undersökning är också helt felaktig. Du kan räkna med runt 1-2 dollar för en undersökning som tar 45 min till en timme. Och även om du registrerar dig på hundratals undersökningssidor, så är du aldrig garanterad några undersökningar.

Inte värst

Ska vi se det från den positiva sidan så är Paid Surveys at Home det långt ifrån det värsta vi har sett i nischen. Medlemsavgiften på 34 dollar är inte ”dyr” i jämförelse med andra liknande koncept utan relativt rimlig. Dessutom är det, tack och lov, en engångssumma och inte en återkommande månadsavgift.

Så här funkar det

1. Du registrerar dig på Paid Surveys at Home. Att bli medlem kostar 34 dollar.
2. Som medlem får du tillgång till en databas med undersökningsföretag, ca 300 st.
3. Du registrerar dig hos så många undersökningsföretag du vill och orkar.
4. Du får meddelande till din epost när det finns betalda undersökningar att utföra.

Är Paid Surveys at Home en bluff?

Deras säljsnack på hemsidan är definitivt en bluff. Du kan inte bli rik eller ekonomiskt oberoende, eller ens tjäna ”bra pengar”, på denna typ av betalda undersökningar. Sanningen är att ersättningen är ganska dålig, och omöjlig att beräkna med någon säkerhet.

Hur mycket pengar kan jag tjäna?

Låt oss säga som så här. Om du orkar registrera dig hos alla 300 undersökningsföretag och gör varenda undersökning som finns tillgänglig, så kan du i bästa fall tjäna några extra hundralappar varje månad.

De flesta undersökningar tar ca 20-40 minuter att genomföra och ger mellan 1-5 dollar i ersättning.

Hur får jag betalt?

Det är olika för olika undersökningsföretag. Vissa ger dig pengar. Vanligast är att pengarna betalas ut via Paypal eller Western Unionen. Så om du är ”seriös” med att prova denna metod, gör du klokt i att första skaffa dig ett Paypal-konto.

Andra betalningsformer är digitala rabattcheckar eller presentkort.

Det finns även andra sämre betalningsformer. Som att få delta i tävling där priserna lottas ut. Eller möjligheten att köpa en specifik produkt ”bra rabatt”.

Nej, det är inte speciellt svårt att använda den tjänst som Paid Surveys at Home erbjuder. Samtidigt är det inte mycket till tjänst. Att ge betalande kunder en lång lista med olika undersökningsföretag som det går att registrera sig hos – ja, det är vad det är.

Hemsidan, liksom medlemssidan, är plottrig och rörig och ger inte några pluspoäng på användarkontot.

0 av 100
Användarvänlighet

Det finns ingen utbildning att tala om här. Om du scrollar längst ner på hemsidan och väljer länken ”Articles” hittar du visserligen ca 50 artiklar om betalda undersökningar. Men 99,9% här är skrivit för sökmotorer och mest upprepningar av samma innehåll, fast med olika rubriker.

0 av 100
Utbildning

Klickar du på hemsidans Support – flik så skickas du vidare till en extern webbplats, kayako.com. Här kan du sedan skicka ditt ärende via ett ticket-system. (Klicka på länken ”Start a conversation).

Vi har använt det här kontaktsättet ett par gånger men aldrig fått några svar. Antingen för att det inte finns någon support. Eller för att våra frågor inte har varit önskvärda. Något support bör du med andra ord inte räkna med.

 
0 av 100
Support
Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
paid-surveys-at-home logo Betalda undersökningar 30 av 100 ca 300 kr Låg N/A
Webbplats