Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
GoldOpinions logo Betalda undersökningar 27 av 100 ca 230 kr/mån Låg N/A
Webbplats
goldopinions.com bluff eller pålitliga
goldopinions.com bluff eller pålitliga
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Nej, Goldopions betalda undersökningar är inte ett enkelt och effektivt sätt att tjäna pengar.

På hemsidan utlovar GoldOpinons guld och gröna skogar. Det låter så enkelt. Tusentals kronor i ersättning för att svara på lite frågor. Men stämmer det verkligen?

Nej, det stämmer inte. För det första så är utbetalningarna inte i närheten av de snittsummor som utlovas. En undersökning som tar 30 minuter betalar någonstans mellan 0.5-1 dollar. Absolut inte i närheten av 10 dollar.

En modifierad sanning

Det finns heller inte ”hundratals” undersökningar att välja mellan varje dag. I så fall skulle ju vem som helst kunna tjäna ett par hundra dollar om dagen. Så Goldopinions har verkligen ”modifierat sanningen”. Både vad gäller antalet tillgängliga undersökningar och betalningen per undersökning.

Är Goldopinions.com en bluff?

Det vore egentligen inte fel att kalla Goldopinions.com för en bluff. Men det beror på vad man menar. Konceptet är definitivt en bluff på så vis att man inte håller vad man lovar.

Det som inte är en bluff är att du verkligen kan göra betalda undersökningar här. Det är heller ingen bluff att du får en ersättning för varje undersökning. Den delen stämmer. Men nivån på ersättningen, och antalet tillgängliga undersökningar som utlovas, stämmer inte.

Se upp med månadsavgiften

Att bli medlem hos Goldopionions kostar 27 dollar i månaden. Du får dina första 7 dagar för 1 dollar, men därefter är det denna löpande månadsavgift som gäller.

Vi har räknat ut att du behöver göra någonstans mellan 25-40 undersökningar á 30-60 minuter bara för att gå plus minus noll.

Så månadsavgiften är verkligen inte motiverat – utan extremt dyr med tanke på vad du får för pengarna.

Vem passar det för?

Goldopinons betalda undersökningar skulle möjligtvis kunna passa dig som har VÄLDIGT mycket tid över, som tycker det är genuint ROLIGT att vara med i undersökningar, och som kan tänka dig att jobba massor av timmar varje månad för ett par hundralappar i vinst.

Sannolikt kommer du tjäna bättre om du går med alldeles gratis i exempelvis Åsiktstorget eller något av undersökningsföretagen som förmedlas på Surveybee.

Jämfört med många andra medlemssidor som vi testat i den här nischen, så är GoldOpinions både estetiskt okej och relativt välorganiserad. Att komma igång med en ny undersökningar tar inte lång tid, och undersökningarna är enkla att hitta.

Problemet blir bara att det inte spelar någon större roll, eftersom trovärdigheten i hela konceptet är så låg.

Vi skulle kunna uttrycka det som så här: GoldOpinions.com har gjort det enkelt att använda en dålig produkt.

0 av 100
Användarvänlighet

Det finns ingen direkt ”utbildning” att tala om här. Å andra sidan behövs det knappast. Att göra
betalda undersökningar är inte raketforskning. Har du lite datorvana så kommer du klara av att svara på frågor och klicka i checkboxar. Det är det fina med betalda undersökningar. Att vem som helst kan utföra dem.

0 av 100
Utbildning

Det finns egentligen ingen support att tala om. På hemsidan kan du fylla i ett formulär med allmänna frågor, men vi har aldrig fått något svar. Sannolikt funkar denna om du tappat bort ditt lösenord eller om du behöver hjälp med något annat som har med kontoaccess att göra. I övrigt kan du nog inte räkna med mycket hjälp härifrån. Eller några svar.

Det finns en FAQ på hemsidan. Men hur mycket av infon i denna som stämmer har vi svårt att uttala oss om. Det vi kan säga är att uppgiften att en genomsnittlig undersökningar betalar ut 5-10 dollar och tar 20 minuter att utföra är struntprat. Det skulle ju innebära att du kan tjäna ca 20 dollar i timmen, vilket är långt ifrån sanningen.

 
0 av 100
Support
Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
GoldOpinions logo Betalda undersökningar 27 av 100 ca 230 kr/mån Låg N/A
Webbplats