Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Åsiktstorget logo Betalda undersökningar 68 av 100 0 kr Låg N/A
Webbplats
Åsiktstorget
Åsiktstorget
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Support

Vi uppskattar framförallt 2 saker med Åsiktstorget. Den första, och viktigaste, är ärligheten. Åsiktstorget marknadsför inte sin tjänst med att lova stora inkomster och lättförtjänta pengar.

Överhuvudtaget är tonen på hemsidan ganska blygsam. Med några få undantag (”…tjäna FANTASTISKA BELÖNINGAR”).

För det andra kostar det ingenting att bli medlem. Vem som helst kan anmäla sig. Det enda du behöver är en epost. Och lite tid. (Du kan även använda ditt Facebook-konto för att bli skapa medlemskontot.)

Som med alla seriösa betalda undersökningar är betalningen relativt blygsam. En undersökning tar ca 15-20 minuter att genomföra och ger någonstans mellan 20-50 poäng. Vilket i pengar motsvarar 2-5 kr.

Hur mycket kan jag tjäna?

Hur många undersökningar och enkäter du kommer att få vara med i går inte att ge något generellt svar på. Det beror nämligen på din profil. Vem du är, vad du jobbar med, om du har barn, är i ett parförhållande eller singel, din inkomstnivå, vilka beslut du tar i ditt hushåll osv.

Åsiktstorgets målsättning är ju att ”matcha” din profil med olika slags undersökningar. Det vill säga hitta en så bra och representativ målgrupp som möjligt åt företagen som beställt undersökningarna.

Ska vi ge en rimlig uppskattning av inkomstnivån, så kan du sannolikt tjäna några extra hundringar i månaden. Förutsatt att du slutför de undersökningar du blir tilldelad. Men vissa kan tjäna mer än så. Andra mindre.

Tips för att tjäna mer

För att du ska få vara med i så många undersökningar som möjligt rekommenderas att du fyller i din profil så noggrant du kan. Ju mer Åsiktstorget vet om dina preferenser, desto enklare kan de matcha din profil med tillgängliga undersökningar.

Hur mycket pengar ger varje poäng?

– 1 Poäng = 0,10 kr. Minsta inlösen = 500 poäng (dvs 50 kr)

Du kan lösa in dina poäng via Paypal, dvs sätta in pengarna på ditt bankkonto. Eller växla in dem mot ett presentkort i någon av e-butikerna. Ett annat alternativ är att skänka pengarna till välgörenhet.

För vem passar Åsiktstorgets Betalda undersökningar?

Åsiktstorget passar dig som ofta har lite tid över och tycker det är roligt att delta i marknadsundersökningar. Att bara göra det för att tjäna pengar kommer du sannolikt inte att orka med. Det tar för lång tid och ger för lite i ersättning.

Men för dig som tycker att ett par hundralappar i månaden är sköna extrapengar och inte har något emot att lägga tiden – ja, då är Åsiktstorget ett utmärkt tidsfördriv.

Är Åsiktstorget en bluff?

Nej, Åsiktstorget är ingen bluff. Pengarna och poängen du tjänar här är 100% på riktigt.

Mycket av Åsiktstorgets koncept bygger på användarvänlighet. Det vill säga på att du klarar dig själv, utan stöd från någon support eller annan vägledning. Och i detta avseende har man lyckats bra. Att göra betalda undersökningar må vara tidskrävande och ge ganska dålig betalt – men svårt är det inte.

Plus vill vi ge för en enkel och välstrukturerad medlemssida. Den är kanske inte så snygg och modern, rent estetiskt. Men den fyller sitt syfte och krånglar inte till saker i onödan.

0 av 100
Användarvänlighet

I ärlighetens namn så krävs det knappast någon ”utbildning” för att klara av och hantera Åsiktstorgets marknadsundersökningar.

Du startar en undersökningen – och svarar på frågorna. När undersökningen är klar får du dina poäng. Mycket mer än så är det inte.

0 av 100
Utbildning

Det finns en video som förklarar grundkonceptet. Samt en omfattande sida med Vanliga frågor. Men ingen annan support. Å andra sidan är det fullt rimligt.

Det kostar ju ingenting att använda Åsiktstorget. Vilket i sin tur bygger på att Åsiktstorget kan hålla minimala kostnader i övriga led. Och mänsklig support kostar mycket pengar.

Det kan även nämnas att under det år vi hittills varit medlemmar på Åsiktstorget har vi aldrig haft någon anledning att kontakta support. Vi har klarat oss med att då och då läsa på i Vanliga frågor och hitta information i vårt konto.

 
0 av 100
Support
Företag Kategori Omdöme Min. investering Risknivå ROI Besök Webbplats
Åsiktstorget logo Betalda undersökningar 68 av 100 0 kr Låg N/A
Webbplats