Företag Omdöme Språk Webb Min. invest. Reglerad ROI Webbplats
IQ Option Toppval 94 av 100
Binära Optioner
€10 Ja 75-91%
Webbplats
IQ Options Binära optioner
IQ Options Binära optioner
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Betalningar
0 av 100
Support & Säkerhet

Vi har utnämnt IQ Option till vårt toppval av nätmäklare för handel med binära optioner.

Säkerheten är en viktig anledning. IQ Option har ett av branschens absolut högsta förtroendekapital. Verksamheten inom EU regleras av CySEC. Företaget har även ett flertal andra tunga licenser som borgar för seriositet.

Andra anledningar är den innovativa OCH intuitiva mjukvaran, det stora utbudet av utbildningsmöjligheter, möjligheten att skapa ett gratis provkonto och testa tjänsterna utan att behöva sätta in pengar, samt ett kompetent och snabb support.

Plus även för att mycket av innehållet finns tillgängligt på svenska.

IQOption i siffror

Det räcker med att surfa in på hemsidan för att konstatera att IQ Option skiljer sig från mängden. Istället för att mötas av trista stockbilder på limousiner, cash och glamorösa flickor, har IQ Option skapat en modern och användarvänlig webbplats befriad från billiga marknadsföringstricks och substanslöst innehåll.

Bra diagram och statistik

Mjukvaran är helt och hållet företagets egna. En stor behållning är användandet av diagram och statistik, som underlättar översikten och skapar goda möjligheter för mer informerad trading.

Tummen upp även för att de olika tillgångarna klassificeras enligt risk och att du numera kan handla med upp till 12 olika kryptovalutor. I skrivande stund finns över 500 tillgångsslag att handla med.

Tillgänglig på svenska

IQ Options tjänster är tillgängliga på svenska. Vilket förstås är ett stort plus. Andra tillgängliga språk är Engelska, ryska, turkiska, tyska, spanska, portugisiska, kinesiska, koreanska, franska, italienska, arabiska och hindi.

Prisvinnande trading

Värt att nämna är att IQ Options blev utnämnda av Global Banking och Finacial Review till ”Bästa Binära Optionsmäklare” (år 2015) och fick priset ”Bästa tekniska app” av the Web Marketing Association.

0 av 100
Användarvänlighet

Vad gäller utbildning har IQ Options det hittills bästa upplägget vi sett, oavsett vilken annan nätmäklare vi jämfört med.

För närvarande finns 19 olika utbildningsvideos som sträcker sig från det grundläggande till mer avancerade tekniker. Allt från exempelvis ”Binära Optioner – hur kommer man igång?” till mer komplexa koncept som ”Bollinger vågindikator” och ”Handel med multicharts”.

Du behöver inte ha ett registrerat konto för att titta på utbildningarna. De finns tillgängliga att streama direkt via hemsidan eller på Vimeo.

Förutom videos kan du också läsa på i FAQ:n, Tips om binära optioner – eller skapa ett övningskonto.

Gratis demo och övningskonto

Ett bra sätt att prova på IQ Options plattform är att skapa ett gratis övningskonto och prova på handeln utan några pengar med demo-mjukvaran. Så här uttrycker IQ Options denna möjlighet:

Vårt demo-konto är designad att låta dig uppleva binär optionshandel utan att ta några ekonomiska risker i processen. Det är konfigurerat på samma sätt som ett live-konto och alla marknader är riktiga marknader som uppdateras med information i realtid; samma information som är tillgänglig för riktiga traders. Syftet är att ge dig den mest autentiska handelsupplevelse som möjligt.

0 av 100
Utbildning

Du har flera valmöjligheter för att sätta in och ta ut pengar. Alla är avgiftsfria, förutom banköverföring, där banken själva brukar ta en avgift. Så om du inte vill ha avgifter – håll dig till någon av de andra metoderna.

Exempelvis kan du göra insättningar och uttag med Mastercard-, Visa- eller Maestro-kort, samt med flera populära e-wallets såsom Skrill, Neteller, Moneybookers, Sofort och Giropay.

Insättningar och uttag kan ta allt från ett par timmar till ett par bankdagar. Vårt tips är att, om du kan, använda kort. Det är avgiftsfritt, och brukar även vara det snabbaste sättet att föra in och ut pengar på ditt konto.

0 av 100
Betalningar

0 av 100
Support
Vår erfarenhet av supporten är bra. Vi har skrivit dit vid ett flertal gånger, både till supporten och gällande insättningar, och undantagslöst fått svar inom minst ett dygn. Men ofta betydligt snabbare än så¨.

Det är svårt att bli specifik utan att gå in i detalj på de olika ärendena. Men vårt intryck är att supporten verkligen försökte lösa och besvara våra ärenden. Inte bara ge oss ett ”standardsvar” eller hänvisa till någon obskyr info på hemsidan.

I framtiden skulle vi gärna se att man utökade med chatt-funktion på hemsidan. Och fick vi önska vore det underbart med även en svensk telefonsupport.

 

0 av 100
Säkerhet
En viktig anledning till att vi utnämnt IQ Option till vårt toppval är säkerheten. Att IQ Option är en pålitlig nätmäklare.

Viktigt är att IQ Option Europe Ltd regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licens 247/14. CySEC är en oberoende offentlig tillsynsmyndighet som ansvarar för att reglera marknaden för investeringstjänster.

Därutöver har företaget ett flertal andra tunga licensieringar. Exempelvis av FCA, Financial Conduct Authority, ett finansiellt tillsynsorgan i Storbritannien som reglerar finansiella företag som tillhandahåller tjänster till konsumenter och upprätthåller integriteten av Storbritanniens finansmarknader.

Du hittar samtliga licenser och liknande på sidan ”Regleringar” på IQOptions hemsida.

Vanliga frågor om IQ Option

Nej. IQ option är en seriös nätmäklare som verkat på marknaden för handel med värdepapper sedan 2013. Idag har IQ Option handel i ca 178 länder över hela världen. Under 2016 rapporterade företaget drygt 14 000 000 konton.

Verksamheten i EU regleras av CySEC och därutöver har företaget ett flertal andra tunga legitimeringar och certifikat.

Andra faktorer som höjer förtroendekapitalet är de många utmärkelserna från legitima organisationer över hela världen. Exempelvis ”Mest tillförlitliga Binära optionsmäklaren” av MasterForex-V och ”Bästa tekniska app” av The Web Marketing Association.

Så här står det i företagets FAQ angående uttag:

”För att ta ut dina pengar, gå till Ta ut pengar. Du kommer att se en lista med stora ikoner som representerar tillgängliga metoder för uttag. Välj en metod, ange beloppet och annan information och klicka på ”Ta ut pengar”. Din begäran kommer att behandlas inom 24 timmar.”

Det enklaste sättet att ta ut pengar på, är att använda samma sätt som du satte in dem. Vi brukar rekommendera kort, exempelvis VISA, Mastercard eller Maestro, för snabba och avgiftsfria transaktioner. Men du kan även använda kända betalningsmetoder såsom Skrill, Neteller, Moneybookers, Sofort och Giropay.

Enligt CySEC:s regler behöver du skicka identifikationsbevis som stärker din identitet. Detta förfarande är till för att skydda din identitet men också för att skydda IQ Option mot bedrägeri och penningtvätt.

Nej. Du kan inte förlora mer än vad du satte in.

När du handlar med Binära optioner hos IQ Option får du en ROI på någonstans mellan 75-91%. De ser alltid vilken procent som gäller bredvid tillgångslaget du handlar med. Det finns, så vitt vi vet, inget övre tak för att sätta i pengar.

I teorin betyder det att du kan mångdubbla dina insatta pengar på sekunder. Så uppsidan, liksom nedsidan, när du handlar med Binära optioner, är i princip gränslös. Vi har sett individer som tjänat hundratusentals kronor på en dag. Men också svidande förluster.

Kom dock ihåg att med stora belöningar så kommer också stora risker. Det finns inga garantier att du kommer tjäna pengar, handel med binära optioner är ett väldigt riskfylld handel.

Företag Omdöme Språk Webb Min. invest. Reglerad ROI Webbplats
IQ Option Toppval 94 av 100
Binära Optioner
€10 Ja 75-91%
Webbplats
JÄMFÖR IQOPTION MED ANDRA MÄKLARE
Företag Omdöme Språk Min. invest. Reglerad ROI Webbplats
24Option omdöme 93 av 100
Läs recension
€250 Ja 70-88%
Webbplats
Markets.com omdöme 93 av 100
Läs recension
$100 Ja N/A
Webbplats
Highlow logo 91 av 100
Läs recension
$50 Ja 70-85%
Webbplats