Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Webbplats
24 Option  Logo Binära Optioner 93 av 100
Binära Optioner
€250 Ja 70-88%
Webbplats
24option binära optioner
24option binära optioner
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Betalningar
0 av 100
Support & Säkerhet

24Option är definitivt en nätmäklare i det absoluta toppskiktet. I alla fall enligt vår bedömning. Kort sagt: 24Option tickar de flesta boxar som vi förväntar oss av en seriös aktör inom branschen för Binära Optioner. Och mer därtill.

Registrerade hos Finansinspektionen

För det första finns alla certifieringar och regleringar som gör att vi känner oss trygga med att sätta in pengar. 24Option är till och med registrerade hos Finansinspektionen i Sverige. Vilket är väldigt ovanligt för en nätmäklare av detta slag.

För det andra har företaget bedrivit denna verksamhet sedan 2009, och har idag ett av branschens bästa och mest välrenommerade rykten. Bla är de global partner/sponsor till ett av världens största fotbollslag, Juventus FC. Bara en sån sak.

Mycket att glädjas åt

För det tredje har de en välstrukturerad hemsida, användarvänlig plattform, kompetent kundtjänst och bra ROI/utbetalningsprocent. Plus även för det omfattande utbildningsmaterialet. Men också för att det mesta av innehållet på hemsidan finns på svenska.

De negativa saker vi hittar har mer att göra med rum för förbättringar, än några direkt dåligheter. Vi har gärna sett att plattformen blev tillgänglig även på svenska framöver. Samt att man vässade utbetalningsprocenten något. En fullständig bisak, men som vi ändå måste nämna att vi stör oss på, är den otroligt omoderna och fula loggan. Denna måste bytas ut till något som andas nutid. Snarast.

Det märks redan när man surfar in på hemsidan att 24Option lagt ner mycket tid och pengar på design och struktur. Innehållet är välorganiserat. Både enkelt att förstå och navigera runt i.

Att mycket av innehållet på hemsidan dessutom finns tillgängligt på flera språk, bland annat svenska, adderar förstås ytterligare värde.

Utmärkt plattform

Plattformen för Binära optioner är företagets egenutvecklade, kallas för Scipio, och är bland de bättre vi har provat på. Är du nybörjare på detta slags handel kan vi definitivt rekommendera den. Allt är 100% webbaserat, väldigt intuitivt och det är även enkelt att växla mellan olika former av trading, såsom Binära Optioner, Forex och CFD. Plus även för att den finns tillgänglig på 12 språk. Du kan även ladda ner mobilvarianten via App-store eller Google Play.

Vi vill också passa på och nämna demo-varianten. Ett utmärkt sätt att testa på plattformen, och känna på de olika funktionerna innan du börjar handla med riktiga pengar. Du behöver sätta in en minimuminsättning för att testa den.

0 av 100
Användarvänlighet

Plattform 24Option.com omdöme

Vad gäller kostnadsfria utbildningar tillgängliga via hemsidan är 24Option något av en föregångare. Företaget har ju som uttalat mål att sprida kunskap om Binära optioner till ”massorna”. Vilket man genomför på ett konkret sätt under sektionen ”Utbildning” hemsidan.

Lättillgängligt material

Här finns kort och gott det mesta du kan önska dig i utbildningsväg. Videos, Webinars, artiklar, längre analyser, enkla och avancerade strategier – och mycket annat. Allt är dessutom logiskt strukturerat, dvs lätt att hitta och ta del av.

Plus även för att allt är tillgängligt direkt på hemsidan. Du behöver mao inte registrera något konto eller betala in pengar för att få tillgång till materialet.

0 av 100
Utbildning

24Option erbjuder de vanliga metoderna för att sätta in och ta ut pengar. Du kan använda ditt kreditkort eller betalkort (VISA, Mastercard, Maestro, Diners), banköverföring eller någon av flertalet e-plånböcker (Neteller, AstroPay, Skrill, Neosurf mm).

Efter att 24Option blev licensierade av CySEC 2013 valde man, i enlighet med gällande regler, bort att erbjuda bonus. Vi är helt ok med det. I den här branschen är utlovade bonusar inte nödvändigtvis ett gott tecken. Ofta är omsättningskraven direkt omöjliga att nå upp till. Och kan leda till att du handlar mer än vad du borde. (Den enda bonus vi gillar är Highlow:s enkla insättningsbonus på 50 dollar.)

0 av 100
Betalningar

0 av 100
Support
Supporten har vi bra erfarenhet av. Varje gång vi kontaktad dem har vi fått snabba, kompetenta svar som i de flesta fall löst uppgiften direkt. Eller skickat oss vidare till rätt information på hemsidan.

Support på engelska

Supporten är på engelska. Du kan ringa, skickade meddelande via hemsidan, mejla eller använda livechatten.

Chatten rekommenderas för de flesta ärenden där du vill ha snabba svar och omedelbar hjälp. Men även epost tar sällan mer än ett par timmar att få svar på.

…och på norska!

Det kan nämnas att det verkar finnas support på norska för närvarande. Vi känner oss mer bekväma med engelska och har därför inte testat denna möjlighet. Men om du föredrar norska, så finns kontaktuppgifterna till denna support på hemsidan.

 

0 av 100
Säkerhet
Säkerheten har vi inga invändningar inför. Tvärtom tickar 24Option alla boxar som vi kan begära av en legitim och seriös mäklare av Binära optioner. Viktigt är förstås att verksamheten pågått sedan 2009, vilket i denna bransch är en evighet. Faktum är att 24Option var en av pionjärerna på nätet för handel med Binära optioner.

Licensierad verksamhet

I Sverige är 24Option registrerade hos Finansinspektion. Därutöver regleras verksamheten av CySEC enligt licens 207/13. 24Option är också registrerade hos brittiska FCA och The International Financial Services Commission Of Belize, IFSC/60/440/TS/15-16

Global partner till Juventus FC

Det kan också nämnas att 24Option är officiell partner och sponsor av Juventus FC – ett av fotbollsvärldens mest välkända klubbar och varumärken. Oavsett vad du tycker om fotboll, är detta ett tydligt tecken på att 24Option bedriver en legitim och välrespekterad verksamhet.

Vanliga frågor om 24Option

Nej, 24Option är ingen bluff. Denna verksamhet har bedrivits sedan 2009. 24Option är idag en av världens mest välrespekterade nätmäklare för Binära Optioner och liknande trading.
Principen är att du tar ut dina pengar på samma sätt som du satte in dem.

24Option erbjuder den vanliga möjligheterna för transaktioner. Kreditkort/betalkort, banköverföring eller någon av de många e-plånböcker som finns tillgängliga.

Med kopia på ditt betalkort, kopia på giltig legitimation (pass, körkort eller annan valid ID-handling) och även kopia på räkning som visar ditt namn och adress.
Nej. Du kan inte förlora mer än vad du satte in.
När du handlar med Binära optioner hos 24Option har du en ROI på någonstans mellan 70-88%. På en dag kan du göra hundratals affärer, och därmed dubbla ditt kapital hundratals gånger om.

Kom dock ihåg att med stora belöningar så kommer också stora risker. Det finns inga garantier att du kommer tjäna pengar, handel med binära optioner är ett väldigt riskfylld handel.

Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Webbplats
24 Option  Logo Binära Optioner 93 av 100
Binära Optioner
€250 Ja 70-88%
Webbplats
JÄMFÖR 24OPTION.COM MED ANDRA MÄKLARE
Företag Omdöme Språk Min. invest. Reglerad ROI Webbplats
IQ Option Toppval 94 av 100
Läs recension
€10 Ja 75-91%
Webbplats
Highlow logo 91 av 100
Läs recension
$50 Ja 70-85%
Webbplats
Markets.com omdöme 93 av 100
Läs recension
$100 Ja N/A
Webbplats