Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Besök
Highlow Logo Binära Optioner 91 av 100
Binära Optioner
$50 Ja 70-85%
Webbplats
Highlow binära optioner Sverige
Highlow binära optioner Sverige
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Betalning & Bonus
0 av 100
Support & Säkerhet

Vill du börja handla med Binära optioner bedömer vi nätmäklaren Highlow som ett riktigt bra val. Definitivt ett av våra topp-3 val.

Highlow är en utmärkt nätmäklare både för nybörjaren och för den som provat andra nätmäklare tidigare. Plattformen erbjuder gott om action och valmöjligheter. Viss handel ger upp till 200% i payout. Det finns handel på allt från en dag till 1, 3, 5, 15 och 60-minutersintervaller.

För nybörjaren är det förstås skönt att veta att Highlow är en 100% seriös och respektabel nätmäklare. Plus även för att det är så enkelt att prova demoversionen med ett klick och att du får 50 dollar i insättningsbonus – utan några konstiga utbetalningsregler.

HighLow omdöme

I flera avseenden är Highlow topp i klass vad gäller användarvänligheten. Det märks att företaget lagt mycket tid på att skapa enkla, lättförståeliga tjänster. Vilket förmodligen är en stor anledning till deras popularitet.

Hemsidan är välstrukturerad och under ”Resources” hittar du svar de flesta frågor. Här finns en bra FAQ, kostnadsfri video-utbildning och flera andra resurser som underlättar användandet av Highlow:s tjänster.

Plattformen i sig är superenkel att använda. Det mesta är intuitivt, men det finns även gott om utbildningsmaterialet för dig snabbt vill få bättre koll på mjukvaran.

Demokonto med ett klick

HighLow har en av de enklaste Demo-konton jag har sett. Du klickar bara på en knapp. Det är allt. Du behöver inte registrera dig, du behöver inte deponera pengar, du behöver inte ens registrera din epost.

Allt du gör är att klicka på ”Quick Demo”. Då får du 10 000 virtuella pengar på ditt konto att spela med. Jag vet inte om demot är tidsbegränsat. Men om det är det – så klicka du bara på knappen igen.

0 av 100
Användarvänlighet

Det finns gott om resurser på hemsidan för att utbilda sig i plattformen och de olika tjänsterna.

En bra början är video-utbildningarna. Dessa består av 8 st två-tre minuter videos där grunderna i plattformen förklaras på ett enkelt sätt. När du gått igenom dessa, har du en bra grund att stå på innan du börjar med din handel.

Du kan även få svar på flera frågor i FAQ:n eller i sektionen som kallas för Platform Walk-through. Som vi nämnt kan du också starta ett demokonto med bara ett klick, och prova på plattformen med virtuella låtsaspengar.

0 av 100
Utbildning

0 av 100
Betalningar
Du kan göra insättningar och uttag med betalkort (Mastercard, VISA mm), banköverföring eller någon välkänd e-plånbok. Neteller rekommenderas för att det ska gå snabbt, men du kan även välja mellan 35 andra metoder. Så sannolikt kommer du att hitta vad du behöver.

Minsta insättning & utbetalningar

Minsta insättning är 50$. Utbetalningar är hyfsat snabba, brukar ta någonstans mellan 3-5 dagar (varierar beroende på vilken metod du använder). Kreditkort funkar bra, men tar snarare 5 än 3 dagar.

0 av 100
Bonus
HighLow erbjuder en ny kund bonus som ovanligt nog är ganska enkel att casha in. Den omfattas med andra ord inte av konstiga och orealistiska omsättningskrav, utan är en direktbelöning för att du skapat ett konto och börjat handla med Binära optioner.

50 dollar utan förbehåll

För närvarande får du som ny kund 50$ tillbaka efter din första handel, utan några förbehåll. För varje handel du utför så får du dessutom s.k ”cashback-poäng”. Vilket är vad det låter som. Poäng som du kan lösa in till pengar.

0 av 100
Support
Supporten är engelskspråkig (utgår från Australien) och du kan kontakta via ett formulär på hemsidan eller ringa mellan 9-16 på vardagar.

Vi har alltid fått snabba och bra svar och har ingen allmänt att anmärka på. Vi är dock osäkra på vad det kostar att ringa till Australien, och detta kanske du bör kolla upp med din telefonoperatör innan.

 

0 av 100
Säkerhet
Säkerheten tillhör branschens högsta. Dels står Highlow under tillsyn av the Australian Securities and Investments Commission (ASIC), med licensnummer 364264.

Detta kanske inte säger dig så mycket. Men efter att vi gjort efterforskningar kan vi konstatera att Australien har ett av världens mest rigorösa regelverk för denna typ av handel. Så att Highlow har denna licens är något av en ”big deal”.

Vanliga frågor om Highlow

Nej, Highlow har funnits sedan 2010, är baserat i Australiens och står under den australiensiska statens tillsyn via ASIC.

Highlow har förövrigt hundratusentals kunder och är en av branschens mest välrespekterade näthandlare för binära optioner.

På många olika sätt – det är bara att välja vilket som passar dig bäst. Du kan sätta in och ta ut pengar med kreditkort, e-plånbok, banköverföring etc. Highlow har ett trettiotal olika metoder du kan välja mellan.
Genom att skapa ett konto och deponera riktiga pengar. Du kan även få verifiera din identitet via kopia på id-handling eller räkning/faktura som innehåller din adress.

Nej. Du kan inte förlora mer än vad du satte in.

När du handlar med Binära optioner hos Highlow får du en genomsnittlig ROI på någonstans mellan 70-85%. Men de har även produkter som ger upp till 200%.

Snabbaste handeln ligger på 1 sekund. Minst beloppet att använda i en enskild affär är $10 och max $2,000.

I teorin kan du med andra ord nästan dubbla $2,000 varje sekund. Så uppsidan är extrem. Vi har sett individer som tjänat hundratusentals kronor på Binära optioner på en dag. Men det finns en lika stor nedsida.

Kom dock ihåg att med stora belöningar så kommer också stora risker. Det finns inga garantier att du kommer tjäna pengar, handel med binära optioner är ett väldigt riskfylld handel.

Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Besök
Highlow Logo Binära Optioner 91 av 100
Binära Optioner
$50 Ja 70-85%
Webbplats
JÄMFÖR HIGHLOW MED ANDRA MÄKLARE
Företag Omdöme Språk Min. invest. Reglerad ROI Webbplats
IQ Option Toppval 94 av 100
Läs recension
€10 Ja 75-91%
Webbplats
24Option omdöme 93 av 100
Läs recension
€250 Ja 70-88%
Webbplats
Markets.com omdöme 93 av 100
Läs recension
$100 Ja N/A
Webbplats