Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Besök
Binomo Logo Binära Optioner 55 av 100
Binära Optioner
$10 Ja 70-87%
Webbplats
Binomo Binära optioner - omdöme, bluff eller inte?
Binomo Binära optioner - omdöme, bluff eller inte?
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Betalningar
0 av 100
Support & Säkerhet

Binomo är inte vårt toppval vad gäller nätmäklare för Binära optioner.

Positivt är företagets kompetens inom design och funktionalitet. Mjukvaran är snygg och enkel att använda. På många sätt innovativ. Hemsidan likaså.

Tidigare fanns nästan inget utbildningsmaterial på engelska. Men här har Binomo gjort en uppsträckning senaste året. Lite mer material även för avancerade användare vore önskvärt.

Sämst är supporten som lämnar en hel del att önska. Samt en historik av märkliga uttagsavgifter. Vi har även en del frågetecken runt säkerhet och licenser (som kan bero på vår okunskap om ryska certifiering).

Användarvänlighet, design och funktionalitet är definitivt Binomo:s styrka. Här har företaget satsat mycket krut och det märks.

Hemsidan är snygg och välstrukturerad. Här finns en FAQ och en sektion med kostnadsfria videoutbildningar som är föredömliga på alla sätt. Företagets USP:ar och tjänster är enkelt och fint presenterade.

Samma gäller mjukvaran. Sällan har vi sett en snyggare trading-mjukvara. Men den är inte bara snygg utan även enkel och funktional att använda. Här har andra nätmäklare mycket att lära.

Användarvänligheten är verkligen Binomo:s styrka. Blir toppbetyg här.

0 av 100
Användarvänlighet

För ett tag sedan var utbildningsnivån på Binomo:s egna tjänster tämligen usel. Vi kunde inte ens hitta en video-tutorial på engelska.

Video-utbildningar och kunskapscentrum

Under 2017 gjorde företaget en rejäl uppryckning på detta område. I skrivande stund finns en sektion med ”Video – Tutorials”. Denna består av ett antal korta, men pedagogiska videos som beskriver hur du använder Binomos tjänster.

Under fliken ”Knowledge base” har Binomo skapat ett stor ordlista. Här kan du läsa förklaringar av begrepp och uttryck som används ofta i samband med Binomos tjänster – och handel med Binära optioner i allmänhet.

Saknar utbildning för avancerade

Vi saknar avancerade utbildningar. Såsom tekniska analyser, trading-strategier och liknande. Så även om utbildningsmaterialet utvecklats, vill vi se ännu mer framöver för att kunna ge ett bättre betyg.

0 av 100
Utbildning

0 av 100
Betalningar
Att föra in och ta ut pengar hos Binomo är förhållandevis enkelt. Du kan använda flertalet välkända betalkort/kreditkort såsom VISA och MASTERCARD. Men även banköverföring och kända e-wallets såsom Neteller, Skrill, Webmoney.

Minst deposition är 10 dollar. Vilket är en låg tröskel jämfört med de flesta konkurrenter. Betalningar tar från ett par timmar till 3-4 arbetsdagar att gå igenom.

Avgifter?

Vi har inte stött på några avgifter för insättningar och uttag.

Företaget hade tidigare en regel om att du måste omsätta dubbelt så mycket i handel som du satt in för att undvika 10% i uttagsavgift. Men denna regel är fn borttagen, tack och lov.

Naturligtvis ser vi inte positivt på en nätmäklare som haft detta slags märkliga uttagsavgift. Så även om den är bort, kan vi inte ge ett gott slutbetyg här.

0 av 100
Bonus
Binomo har löpande bonuserbjudande för nya användare. Bäst hittills har varit en 100%-ig depositionsbonus. Binomo kan alltså dubbla din första insättning. Men vi har även sett 10%, 25% och 50%. Kolla på Binomos hemsida för aktuell bonus.

Kom dock ihåg att all bonus har omsättningskrav. För närvarande ligger de på 35-40 gånger bonusbeloppet. Detta gör det mycket svårt att i realiteten få ut all sin bonus. Men skapar samtidigt lite bättre odds för din trading.

0 av 100
Support
Nä, supporten har vi inga goda erfarenheter av. Flera gånger har den varit direkt otrevlig.

Chatten upplever vi som väldigt buggig när den väl är igång (är ofta otillgänglig). Och när vi väl fått tag i supporten har svaren på våra frågor snarare väckt fler frågetecken än rätat ut några.

Dålig engelska

Kanske handlar det om språkförbistring och en oförmåga att hantera engelskan. Men Binomo måste verkligen bli bättre på support om vi överhuvudtaget ska tänka på att använda deras trading-tjänster.

Det känns helt enkelt väldigt oseriöst med detta slags undermåliga kundtjänst. Då hjälper det inte att hemsidan och mjukvaran är väldesignad och funktionell. Snarare uppstår det ett stort glapp mellan vad vi förväntar oss och vad Binomo:s support levererar. Skärpning tack!

 

0 av 100
Säkerhet
Vad gäller säkerheten på sajten, mjukvaran och betalningsflödet, har vi inga invändning. Finns inga rapporterade oegentligheter.

Vad gäller certifieringar är vi mer skeptiska. Visserligen har Binomo Limited ett tradingcertifikat från FMRRC – Financial Market Relations Regulation Center. Men vi har för dålig koll på FMRRC för att veta vad detta certifikat innebär.

Vill ser fler licenser framöver

En invändning kan vara att detta är vår okunskap. Dvs inte Binomos problem. Men vi har sett flera andra sajter som analyserar nätmäklare inom Binära optioner som har samma frågetecken runt FMRRC auktoritet/legitimitet. Inte minst för svenska användare.

Vi vill därför gärna se även en CYSEC- licens eller motsvarande innan vi känner oss trygga med att rekommendera Binomo fullt ut.

OBS! Vi säger inte att Binomo är ett oseriöst företag. Inget tyder på det. Uppenbarligen har de massvis med användare och har varit verksamma sedan 2014. De finns heller inte med på AMF:s varningslista. Däremot kan vi inte ge ett toppbetyg här eftersom vi anser att det finns andra nätmäklare som lever upp till en högre certifieringsstandard.

Vanliga frågor om Binomo

Nej, det finns ingenting som tyder på att Binomo är ett bluff-företag. De har funnits sedan 2014 och har tusentals användare.

De är INTE med på AMF:s vaktlista över suspekta företag. En lista som kontinuerligt listar bluff-företag inom trading på nätet.

Däremot är vi osäkra på legitimiteten och ”styrkan” vad gäller Binomo:s certifieringar. Därför har vi satt ett relativt lågt betyg för ”säkerheten”.

De finns flera olika sätt. Vanligast är att du tar ut dina pengar på samma sätt du satte in dem.

Exempelvis kan du använda kreditkort (Exempelvis VISA och Mastercard), men även bankövering eller flertalet olika e-wallets.

Depositioner tar vanligtvis mellan ett par timmar till upp till 3-4 bankdagar för att bli registrerade.

Du behöver inte göra något särskilt för att legitimera dig här. Binomo kräver bara att du öppnar ett konto och sätter in pengar, för att du ska bli betraktad som fullvärdig klient.
Tre valutor – USD (dollar), EUR (Euro) och RUR (Ryska rubel).

Nej. Du kan inte förlora mer än vad du satte in.

När du handlar med Binära optioner hos Binomo har du en ROI på någonstans mellan 70-87%.

I teorin betyder det att du kan mångdubbla dina insatta pengar på några minuter. Så uppsidan, liksom nedsidan, är i princip gränslös. Vi har sett individer som tjänat hundratusentals kronor på en dag med Binära optioner. Men också stora förluster.

Kom dock ihåg att med stora belöningar så kommer också stora risker. Det finns inga garantier att du kommer tjäna pengar, handel med binära optioner är ett väldigt riskfylld handel.

Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Besök
Binomo Logo Binära Optioner 55 av 100
Binära Optioner
$10 Ja 70-87%
Webbplats
JÄMFÖR BINOMO MED ANDRA MÄKLARE
Företag Omdöme Språk Min. invest. Reglerad ROI Webbplats
IQ Option Toppval 94 av 100
Läs recension
€10 Ja 75-91%
Webbplats
24Option omdöme 93 av 100
Läs recension
€250 Ja 70-88%
Webbplats
Markets.com omdöme 93 av 100
Läs recension
$100 Ja N/A
Webbplats