Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Besök
BD Swiss Logo Binära Optioner 78 av 100
Binära Optioner
€100 Ja 68-85%
Webbplats
BDSwiss Omdöme
BDSwiss Omdöme
0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Användarvänlighet
0 av 100
Utbildning
0 av 100
Utbetalning
0 av 100
Support & Säkerhet

Vill du börja handla med Binära optioner bedömer vi nätmäklaren BDSwiss som ett bra val.

Ägarbolaget, BDSwiss Holding Plc. regleras av CySEC under licensnummer 199/13 och registreras hos U.S. NFA. Detta ger oss förtroende för att vi har att göra med en trovärdig och seriös tradingmäklare.

Senaste året har BDSwiss hemsida fått en ansiktslyftning och flera nödvändiga uppgraderingar. Detta har höjt vårt omdöme jämfört med tidigare. Supporten är bra, men kan bli jämnare rent kompetensmässigt. Avgifterna är rimliga, och ROI tillhör bland branschens högsta.

Mest plus ger vi för gratisutbildningarna. Ett perfekt sätt att introducera nyfikna nybörjare till denna typ av trading. Men även förkovra mer avancerade användare.

BD Swiss binära optioner

Vi bedömer att BDSwiss har en hög grad av användarvänlighet. Hemsidan är enkel att navigera och logiskt strukturerad. Mjukvaran är lätt att ladda ner. Du kan starta ett demokonto och prova vissa tjänster utan att det kostar något.

BDSwiss har flera gratisutbildningar i Binära optioner, både vad gäller grunderna som mer avancerade strategier. Det är simpelt att hitta kontaktuppgifter till support. Hemsidan är översatt till 19 olika språk. (Inte svenska än. Men på en engelska som är enkel att förstå.)

0 av 100
Användarvänlighet

BDSwiss har ett bra upplägg med gratisutbildningar för sina användare. Både för nybörjare och mer avancerade traders.

Utbildningarna är uppdelade i fyra olika segment. Kurser (”Courses”), Strategi-Webinar, Live-trading Sessions och Special Event Webinar.

Flera bra gratiskurser

Som nybörjare rekommenderas vi att du börjar med gratiskurserna. Exempelvis ”Trading in General” och ”Technical Analysis”. För att få en grundförståelse. Dessa kurser kan du starta igång direkt, kräver ingen registrering.

Webinaren upplever vi som lite ”buggiga” att registrera sig till. Men vi har alltid fått hjälp när vi kontaktat supporten.

0 av 100
Utbildning

0 av 100
Betalningar
Du kan sätta in pengar på flera olika vis. Enklast är att använda ett vanligt kreditkort. Men du kan även använda banköverföring och andra välkända ”e-wallets” på nätet, såsom Western Union.

Enklaste sättet att ta ut pengar är att använda samma metod som du satte in pengar. Sätter du in pengar via ett kreditkort, kan du också få din vinst utbetalad till samma kreditkort. Fördelen med detta förfarande är att det är avgiftsfritt.

Avgifter på vissa uttag

Använder du banköverföring kostar det upp till 25 euro per uttag. Var noga med att läs på vilken överföring som passar dig bäst.

Det finns inga avgifter för att starta ett konto och sätta in pengar.

0 av 100
Bonus
BDSwiss erbjuder för närvarande ingen bonus för den som öppnar ett tradingkonto och sätter in pengar.

Däremot så finns det upp till 100 euro i bonus att hämta för dig som refererar BDSwiss till en vän.

0 av 100
Support
Supporten är allmänt bra. Vi har alltid fått svar på våra frågor inom 24 timmar, oftast mycket snabbare. Du kan kontakta dem via mejl och telefon.

Ojämn kompetens

Ska vi ha någon kritik är det att kvaliteten på svaren kan variera beroende på vem du får tala med. Speciellt när det gäller mer avancerade frågor.

Vi har exempelvis ställt frågor om deras certifieringen och fått en del motsägelsefulla svar. Vilket har berott på att vissa i kundtjänst helt enkelt saknat kompetensen att svara snabbt.

 

0 av 100
Säkerhet
Säkerheten har vi inga invändningar mot. Hittills finns inget som talar mot att BDSWiss erbjuder en seriös tradingtjänst. BDSwiss trading regleras och står under tillsyn av the Cyprus Securities and Exchange Commission CYSEC License No. 199/13.

Registrerat hos NFA

Vi kan också nämna att bolaget att BDSwiss LLC är registrerad hos US National Futures Association (NFA), under ID nummer 0486419. NFA är en av de mest fruktade finansiella vakthundarna i branschen, vilket ger BDSwiss extrapoäng vad gäller säkerhet och seriositet.

Det ska dock noteras att BDSwiss LLC (som ingår i BDSwiss-gruppen) endast är registrerad hos NFA, inte reglerade av dem. Regleringen står den valutakommissionen i Cypern för.

Vanliga frågor om BDSwiss

Nej. Vi kan med stor säkerhet säga att BDSwiss inte är en bluff. Dels har de flera tunga officiella licenser för att bedriva sin verksamhet som nätmäklare. Exempelvis via CYSEC och NFA.

De är inte med på AMF:s vaktlista över suspekta företag.

De finns flera olika sätt. Vanligast är att du tar ut dina pengar på samma sätt du satte in dem.

Använde du ett kreditkort/betalkort, exempelvis ditt VISA eller MASTERCARD, så är det enklast att ta ut pengarna på det kortet.

Utbetalningar tar vanligtvis mellan 1-7 bankdagar. Vissa utbetalningar är förknippade med avgifter – dock inte kreditkort.

Du måste bevisa för BDSwiss är du är du. Vanliga metoder är att skicka en kopia på din legitimation. Men du kan även ta en kopia på en av dina räkningar/fakturor där din registrerade adress finns med. Kontakta företagets kundtjänst om du har några frågor.
När du handlar Binära optioner används vanligen euro.
Nej. Du kan inte förlora mer än vad du satte in.

När du handlar med Binära optioner hos BDSwiss har du en ROI på någonstans mellan 68-85%. Snabbaste handeln ligger på 60 sekunder och du kan sätta in och handla med så mycket pengar du vill (vi har i alla fall inte sett någon övre gräns än.)

I teorin betyder det att du kan mångdubbla dina insatta pengar på några minuter. Så uppsidan, liksom nedsidan, är i princip gränslös. Vi har sett individer som tjänat hundratusentals kronor på en dag. Men också svidande förluster.

Kom dock ihåg att med stora belöningar så kommer också stora risker. Det finns inga garantier att du kommer tjäna pengar, handel med binära optioner är ett väldigt riskfylld handel.

Företag Omdöme Språk Webb Min. investering Reglerad ROI Besök
BD Swiss Logo Binära Optioner 78 av 100
Binära Optioner
€100 Ja 68-85%
Webbplats
JÄMFÖR BDSWISS MED ANDRA MÄKLARE
Företag Omdöme Språk Min. invest. Reglerad ROI Webbplats
IQ Option Toppval 94 av 100
Läs recension
€10 Ja 75-91%
Webbplats
24Option omdöme 93 av 100
Läs recension
€250 Ja 70-88%
Webbplats
Markets.com omdöme 93 av 100
Läs recension
$100 Ja N/A
Webbplats