Cash2you

Cash2you2019-11-14T15:58:53+00:00
Kreditföretag Recension Lånesummor Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
cash2you_logo 91 av 100
5stjarnor
3000 - 25 000 kr 1 - 5 år fr 440 kr N/A
Ansök

cash2you_skarm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Cash2you är ett av våra mest välanvända och populära låneföretag i nischen för snabblån. Vilket är två av anledningarna till det höga totalbetyget. Andra positiva egenskapar är att Cash2you inte per automatik säger nej till låntagare som har betalningsanmärkning. Istället gör man en individuell kreditbedömning.

Det finns också en hög grad av flexibilitet i konceptet på så vis att du kan välja återbetalningstid mellan 1 till 5 år – och låna mellan 3000 kr och 25000 kr. Vilket bland annat innebär att du har ett stort spelrum att påverka storleken på din månadskostnad.

Generellt är Cash2you’s priser och villkor enkla att förstå. Det finns inga dolda avgifter i konceptet. Priset för lånet ingår alltid i den effektiva räntan, inget annat tillkommer. Inga avgiavgifter, ansökningsavgifter eller andra kostnader. Vill du få koll på mer exakta priser för respektive lånebelopp, använd vår prisväljare.

  • Aviavgift: 0 kr
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr
  • Lån med betalningsanmärkning: JA
  • Lån utan UC: Nej
  • Helgutbetalning: Nej

Betyg: 88 av 100

4 grundläggande villkor för att få låna pengar hos Cash2you.

(Detta är minimumkraven som måste vara uppfyllda)

  • Du behöver vara minst 20 år gammal (eller fylla 20 år under kalenderåret)
  • Du behöver ha ett ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Du ska ha någon form av regelbunden, återkommande inkomst. Exempelvis från anställning, pension, eget företag, a-kassa eller motsvarande
  • Du får inte vara föremål för skuldsanering eller inte ha ett aktuell skuld hos Kronofogden.

Vår erfarenhet och de omdömen vi fått i andrahand av våra egna användare vad gäller Cash2you’s kundservice är nästan odelat positiva.
Kundservice svarar snabbt på olika typer av förfrågningar och har en hög grad av professionalitet i alla avseenden. Det är också enkelt att själv söka information på hemsida.  På sidan ”Om våra lån” kan du snabbt få svar på de flesta frågor. Det finns överhuvudtaget en tydlighet i företagets kommunikation som är uppskattad. I allt från att svara på vanliga frågor,  vara tydlig med lånevillkor och räntor, till en prissättning utan knepiga avgifter och ”kreativa” kostnader.

Önskvärd utveckling i framtiden vore att man erbjöd utbetalningar även på helgen. Och i samband med det öppnade supporten under samma tider. Idag har supporten öppet på vardagar 9:30 -16:00. Låneansökningar behandlas inom 24 timmar på vardagar.

Betyg: 91 av 100

Cash2you har enligt vår erfarenhet en synnerligen hög grad av godkända ansökningar. Betyget här blir högt. Detta beror på att man använder sig av en individuell kreditbedömning. Vilket bland annat innebär att en betalningsanmärkning inte nödvändigtvis hindrar dig från att få din låneansökan godkänd.

Betyg: 94 av 100

Så här beskriver företaget själva sin filosofi i detta avseende:

Vi tror på människans förmåga att ta sig igenom svårigheter och att komma igen starkare än tidigare. Detta gör att vi också är trygga med att låna ut pengar även om det förekommer tidigare betalningssvårigheter som gett en betalningsanmärkning eller ett utmätningsförsök vid något tillfälle. Vi tittar på hur det ser ut idag och framåt, inte hur det såg ut igår och bakåt.

Av flera anledningar är Cash2you ett synnerligen tryggt lånealternativ. Grundläggande är att företagets verksamhet är godkänd hos Finansinspektionen. Vilket i sig är en kvalitetsstämpel och en garanti att företaget följer de riktlinjer och regler som Finansinspektionen satt upp för ”god kreditsed”. Cash2you’s ekonomi bedömer vi som väldigt stabil. Dessutom har företaget lång erfarenhet av sin affärsmodell (cirka 10 år) vilket ger en trygghet för dig som kund. De vet helt enkelt vad de sysslar med och har erfarenhet av många olika typer av kreditärenden.

säkerheten under låneprocessen betraktar vi som hög. Rekommenderat är att använda e-legitimation/Bank-id när du verifierar lånet. Det är ett både snabbt och säkert sätt att säkerställa din identitet och bekräfta lånet.

Betyg: 91 av 100

Kreditföretag Recension Lånesummor Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
cash2you_logo 91 av 100
5stjarnor
3000 - 25 000 kr 1 - 5 år fr 440 kr N/A
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
NYHETER OM CASH2YOU