Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
sakerfinans_logo 87 av 100
5stjarnor
10000 - 25 000 kr (nya kunder)
10000 - 40 000 kr (befintliga kunder)
Flexibel kontokredit
90 dagar - 2 år på smslån
fr 200 kr N/A
Ansök

säkerfinans skärm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Säkerfinans gör skäl för sitt namn. Företaget står för trygga, ansvarsfulla snabblån med ett brett lånespann mellan 10000 – 40 000 kr. (Nya kunder kan låna upp till 25 000 kr och återkommande upp till 40 000 kr.) Man erbjuder även flexibla kontokrediter upp till 25 000 kr. Denna låneform är billigare än snabblån och har även fördelen att du tar ut bara så mycket pengar du behöver. Funkar mao på samma sätt som ett kreditkort.

Kraven för att få låna är relativt höga. Du får inte ha betalningsanmärkningar och din deklarerade årsinkomst måste minst vara 150 000 kr. I sammanhanget ganska tufft ställda premisser, men inte ovanliga i sammanhanget.

Ansvarsfulla och tydliga villkor har alltid varit Säkerfinans ledstjärna. Ansvarsfullheten avspeglar sig i relativt tuffa villkor gällande vem som får låna. Tydligheten i att det är enkelt att räkna ut lånekostnaden eftersom alla avgifter ingår i den effektiva räntan. Prisnivåerna är konkurrenskraftiga och följer logiken att det blir dyrt – i rent absoluta tal – om du lånar stora belopp på långa löptider.

 • Aviavgift: 0 kr
 • Uppläggningsavgift: 395 kr
 • Ansökningsavgift: 0 kr
 • Lån utan UC: Ja
 • Lån med betalningsanmärkning: Nej
 • Helgutbetalning: Nej

Betyg: 90 av 100

G rundläggande villkor för att få låna:

(*Se hemsidan för fullständiga villkor)

 • Du behöver vara minst 20 år gammal
 • Du behöver ha ett ha ett registrerat mobilabonnemang
 • Du ska vara svensk medborgare.
 • Du ska ha en deklarerad inkomst på minst 150 000 kr om året.
 • Du får inte ha betalningsanmärkningar.
 • Du får inte vara föremål för skuldsanering eller inte ha ett aktuell skuld hos Kronofogden.

Kundservicen håller hög kvalitet och ligger, enligt vår erfarenhet, i linje med Säkerfinans ansvarsfulla koncept. Här talar vi om en riktigt kompetent support som är duktiga på att förklara även komplicerade saker och som verkligen fokuserar på god kundservice.

Det enda som sänker betyget är öppettiderna, dvs den snålt tilltagna tillgängligheten. Lite längre öppettider på vardagarna vore önskvärt (och även på helgdagar)  om betyget ska hamna i topp. På pluskontot finns en bra, informativ och lättnavigerad hemsida samt en väldigt enkelt låneprocess där du får snabba besked, direkt på skärmen.

Betyg: 83 av 100

Vi har inte nog med data för att kunna dra en slutsats här. Men vi håller det för sannolikt att antalet godkända ansökningar ligger lite under snittet på Säkerfinans. Av den enkla anledningen att företaget ställer relativt höga krav på sina kunder vad gäller nivån på inkomst och avsaknaden av betalningsanmärkningar.

Betyg: 80 av 100

Företaget som står bakom Säkerfinans, S & A Sverige AB, är samma som äger och driver välkända Snabbfinans. Det finns alltså goda skäl att ge ett högt betyg i detta avseende. Inte minst med tanke på att  S & A Sverige har stabil ekonomi och långt erfarenhet av snabblånebranschen.

Plus också för att Säkerfinans är medlemmar i Svenska Konsumentkreditföretagen EF, SKEF, som borgar för att man följer de riktlinjer som denna branschorganisation satt upp vad gäller god kreditsed.

Betyg: 92 av 100

Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
sakerfinans_logo 87 av 100
5stjarnor
10000 - 25 000 kr (nya kunder)
10000 - 40 000 kr (befintliga kunder)
Flexibel kontokredit
90 dagar - 2 år på smslån
fr 200 kr N/A
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer