Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
nanoflex_logo 83 av 100
5stjarnor
2000 - 25 000 kr 3-9 mån fr 733 kr N/A
Ansök

nanoflex skärm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Nanoflex lägger stor vikt vid effektivitet och snabbhet i låneprocessen. Något som bidrar till det goda betyget. Lämnar du in din låneansökan innan kl 14, och får din ansökan beviljad, har du pengarna tillgängliga innan 17 samma dag. Ansökningar som kommer in efter kl 14 utbetalas nästkommande dag. Du får alltid ett preliminärt besked direkt på skärmen och Nanoflex återkommer normalt inom 30 minuter med bekräftelse på lånet. Utbetalningarna och ansökningarna behandlas på vardagar, då kundservice är öppet mellan 8-17.

Det som drar ner betyget något är otillgängligheten på helgen, då kundtjänst är stängd. Samt de relativt tuffa lånevillkoren, där betalningsanmärkningar inte accepteras och en årsinkomst på minst 50 000 kr krävs för att få låna även små summor. Plus för att man kan ta snabblån ändå upp till 25 000 kr. 

Priserna för lånen bedömer vi som relativt konkurrenskraftiga. De tillhör varken det högsta eller lägsta segmentet i branschen, men är alltigenom rimliga. Plus för de flexibla återbetalningstiderna och att man själv kan välja vilken dag man vill återbetala lånet på (givetvis inom ramen för amorteringstiden). På så vis kan man undvika onödiga lånekostnader så fort man kommit ”på grön kvist”.

  • Aviavgift: 0 kr
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr
  • Lån utan UC: Ja

Betyg: 84 av 100

G rundläggande villkor för att få låna*

(*För fullständiga villkor, se hemsidan)

  • Du behöver vara minst 20 år gammal, max 70.
  • Du behöver vara folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år tillbaka
  • Du ska ha en årsinkomst före skatt på minst 50 000 kr
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar.
  • Du får inte vara föremål för skuldsanering eller inte ha ett aktuell skuld hos Kronofogden.

Av de omdömen vi fått in av våra egna användare vad gäller Nanoflex kundtjänst är det mesta positivt. Upplevelsen är en hög grad av professionalitet och att man vinnlägger sig om att göra en individuell kreditbedömning i varje fall.

Betyget dras ner något av att kundtjänst har stängt på helgerna, och att öppettiderna på vardagarna kunde varit något längre. Att enbart ha öppet på kontorstid kan i vissa fall vara begränsande för kunderna.

Hemsidan upplever vi också som något rörig, här finns mer att önska vad gäller struktur och tydlig information. Exempelvis anser vi att det borde finnas en flik där man informerade om öppettiderna på kundtjänst. Just nu får man söka denna information i en text som både är liten och svår att orientera sig i.

Betyg: 79 av 100

Då Nanoflex inte godkänner kunder som har betalningsanmärkningar och har relativt höga krav på årsinkomst även på mindre belopp, hamnar godkända ansökningar på ett medelmåttigt betyg.

Betyg: 80 av 100

Nanoflex drivs av Na No Invest & Finans AB. Företaget driver även Nanokredit där man kan låna över 10 000 kr.

Finanserna för det här bolaget bedömer vi som stabila. Årsredovisningarnas siffror visar upp goda kassaflöden och bra vinstmarginaler. Plus för att bolaget är medlemmar i branschorganisationen SKEF, som verkar för god kreditgivningssed och för att säkerställa kvalitet och trygghet för konsumenter på den svenska snabblånemarknaden

Låneprocessen innehåller inget uppseendeväckande. Du kan signera lånen med E-legitimation eller via personlig kontakt med kundtjänst. Lånen utbetalas på vardagar, men du kan lämna in din ansökan på webben när som helst. Fokus i processen är att det ska vara okomplicerad att låna pengar och att kunden ska få snabba besked.

Betyg: 84 av 100

Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
nanoflex_logo 83 av 100
5stjarnor
2000 - 25 000 kr 3-9 mån fr 733 kr N/A
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer