Meddelandelån

Hem/Låna pengar/Snabblån/Meddelandelån
Meddelandelån2019-11-15T13:31:46+00:00
Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
meddelandelan_logo 96 av 100
5stjarnor
1000 - 30 000 kr 30 dgr - 3 år fr 0 kr 1000 kr
Ansök

meddelandelån skärm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Meddelandelån har idag en stark position som en av Sveriges mest populära snabblån. Det är inte svårt att förstå varför.

För det första är ambitionsnivån vad gäller kundservice och support riktigt hög. Inte minst då man håller öppet alla dagar i veckan, och även betalar ut lån direkt på helger och kvällar (direktutbetalning gäller kunder som har Nordea eller Handelsbanken.) En ambition som också visar sig i en hög andel nöjda kunder.

För det andra är priserna på lånen väldigt konkurrenskraftiga (förstagångskunder lånar dessutom 1000 kr räntefritt vid återbetalning på 30 dagar.)

För det tredje är låneprocessen väldigt enkel att följa och genomföra, även för den som inte har någon vana av liknande lån sen tidigare.

Allt sammantaget tillhör Meddelandelån definitivt vår topp-3 av alla kreditföretag i snabblånebranschen.

Som nämnt är priserna riktigt konkurrenskraftiga. Det finns heller inga gömda avgifter, utan du betalar ränta på lånet, inget annat. Som ny kund kan du låna 1000 kr räntefritt.

Innan du ansöker kan det vara bra att ha koll på de grundläggande villkoren. Som att du måste vara minst 20 år gammal och inte får ha några betalningsanmärkningar. Det kostar inget att göra en låneansökan och Meddelandelån tar ingen UC vid kreditbedömningen.

  • Aviavgift: 0 kr
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr
  • Helgutbetalning: Ja

Betyg: 94 av 100

G rundläggande villkor för att få låna pengar*

*Se företagets hemsida för fullständiga lånevillkor

  • Du behöver vara minst 20 år gammal
  • Du behöver ha ett ha svenskt mobilnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Du får inte vara föremål för skuldsanering eller inte ha ett aktuell skuld hos Kronofogden.

Om det fanns något slags ”blueprint” på hur man borde driva en kundtjänst som låneföretag, ligger Meddelandelåns variant bra nära att vara en sådan.

I dagar när nästan alla företag verkar dra ner på den personlig supporten, är det uppfriskande med ett företag som vågar göra tvärtom och satsa på en riktigt bra kundtjänst. Meddelandelåns kundtjänst har först och främst en tillgänglighet som är exceptionell. Öppet alla dagar i veckan – vardagar mellan 7.30 och 22.00, lördagar 09.30 – 17.00 och söndagar 12.30 – 16.00.

Till saken hör även att när man väl fått kontakt, så är svaren oftast snabba och kompetenta, med en hög vilja att verkligen ge varje kund en individuellt anpassad service.

Detta i kombination med snabba besked och direktutbetalningar även på helgen (för kunder med Nordea och Handelsbanken) gör att vi måste sätta ett av våra högsta betyg någonsin här. Toppklass rakt igenom.

Betyg: 98 av 100

Här visar våra indikationer att företaget ligger på en hög andel godkända ansökningar.
Givetvis inom ramen för att den som ansöka uppfyller den grundläggande lånevillkoren.
Vi ska dock be att få uppdatera detta omdöme framöver, när vi har ännu mer statistik.

Betyg: 95 av 100

Bolaget som äger Meddelandelån heter C Finance AB och har sitt säte i Stockholm. Bolagets finanser är goda. Senaste årsredovisningen uppvisar en vinstmarginal om ca. 25% och en kassalikviditet på 337,39 %.

Företaget har successivt växt i omsättning sedan starten 2012, och har, vad vi bedömer, goda förutsättningar att bedriva sund kreditverksamhet.

Meddelandelån är dessutom medlem i SKEF – Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening. Detta är en förening med de största aktörerna inom konsumentkrediter i Sverige, vilken har som mål att verka för en sund och seriös konsumentkreditgivning. Och i förlängningen mer nöjda kunder och höja branschens anseende. Vi bedömer att det är mycket tryggt och säkert att låna pengar hos Meddelandelån.

Betyg: 96 av 100

Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
meddelandelan_logo 96 av 100
5stjarnor
1000 - 30 000 kr 30 dgr - 3 år fr 0 kr 1000 kr
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
NYHETER OM MEDDELANDELÅN