Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
lanbutiken_logo 95 av 100
5stjarnor
3000 - 50 000 kr Flexibel kontokredit 2,92% per månad N/A
Ansök

lånbutiken skärm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Lånbutiken erbjuder snabblån via kontokredit på upp till 50 000 kr.

En kontokredit fungerar ungefär som ett vanligt kreditkort. Skillnaden är att du tar ut pengarna till ditt vanliga bankkonto, istället för att ha dem kopplade till ett kort. Som en kreditkort i mobilen med andra ord.

Du kan bli beviljad kredit mellan 25 000 och 50 000 kr. Men när krediten är beviljad, så bestämmer du själv vilket belopp du behöver ta ut. Och betalar bara ränta på beloppet du använt.

Du ansöker direkt på hemsidan, verifierar din identitet med E-leg, mobilabonnemang eller Nordea personkonto. Du får ett preliminärbesked direkt på skärmen. Blir din låneansökan godkänd så betalas lånet ut till ditt konto på vardagar mellan 7.00 – 21.00 samt på lördagar mellan 9.00-17.00

Det fina med detta slags lån är att du enbart betala ränta för krediten du använder (du behöver med andra ord inte använda hela kreditbeloppet.) Krediten återbetalas nästkommande månad – du väljer själv din förfallodag. Antingen den 15:e eller den sista dagen i varje månad. Självklart ger vi plus för detta slags flexibla sätta att låna pengar. Kravet är att du minst återbetalar 1000 kr i månaden, eller 10% av de använda beloppet – beroende på vilken summa som är minst.

Plus vill vi också ge för en utmärkt kundservice och Lånebutikens sunda kreditkrav.

Priserna är helt ok. Minus för ett stor uppläggningsavgift på 800 kr. Att betala 2.92% i månadsränta är ungefär vad de flesta företag som erbjuder kontokrediter ligger runt, men definitivt inte bland de billigare alternativen.

Grundvillkoren för att få låna är relativt högt satta. Du måste exempelvis vara minst 20 år och får inte ha några betalningsanmärkningar. Lånebutiken är därför inget alternativ för dig med svag ekonomi och eventuella betalningsanmärkningar.

  • Kontoavgift: 89 kr per månad
  • Uppläggningsavgift: 800 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr
  • Helgutbetalning: Ja

Betyg: 97 av 100

G rundläggande villkor för att få låna*

(*För fullständiga villkor, se hemsidan)

  • Du behöver vara minst 20 år
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka
  • Du ska ett registrerat mobilabonnemang.
  • Du ska inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Du får inte vara föremål för skuldsanering eller inte ha ett aktuell skuld hos Kronofogden.

Vår erfarenhet är att kundservice på Lånbutiken svarar snabbt på olika typer av förfrågningar och håller en hög grad av personlig service i alla avseenden. Tillgängligheten är bra, med öppettider måndag – fredag 7.00 –21.00, lördag 9.00-17.00. Plus för utbetalning av lånen på helgen (lördagar).

Har du Nordea och Handelsbanken överförs pengarna i realtid såväl på vardagar som under helgdagar. Till övriga banker kommer pengarna in samma bankdag om lånet blivit godkänt innan kl 13.00, annars följande bankdag.

Betyg: 92 av 100

Uppfyller du villkoren, bedömer vi att du har goda chanser att få din ansökan godkänd.
Kom bara ihåg att du inte får ha några betalningsanmärkningar och måste vara minst 20 år gammal.

Betyg: 96 av 100

Lånbutiken hette tidigare OK Money, men har sedan namnbytet utvecklats mot ett mer flexibelt koncept. Lånbutiken ägs och drivs av Risicum Capital AB, samma företag står bakom Risicum.se. Risicum Capital AB:s finanser är väldigt solida och givetvis finns tillstånd hos Finansinspektionen att bedriva kreditverksamhet.

Risicum Capital AB:s moderbolag, DFC Global Corp, är ett av världens största företag inom konsumentkrediter och blancolån. Koncernen har idag över 5000 anställda på tusentals verksamhetsställen i USA och Europa. Vi bedömer att det är väldigt tryggt och säkert att låna pengar hos Lånebutiken.

Betyg: 92 av 100

Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
lanbutiken_logo 95 av 100
5stjarnor
3000 - 50 000 kr Flexibel kontokredit 2,92% per månad N/A
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer