Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
kredit365_logo 88 av 100
5stjarnor
2000 - 5000 kr 30 dagar fr 459 kr N/A
Ansök

kredit 365 skärm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Idén bakom Kredit 365 koncept är att erbjuda kunder i Sverige enkla snabblån. Inte minst kunder som kan ha svårt att få lån enligt storbankernas kriterier. Själva låneutbudet bygger på principen om snabba smålån – dvs klassiska smslån. Här du kan låna från 2000 kr upp till 5000 kr.

Kredit 365 har bedrivit sin verksamhet under många år och beviljat smålån till tusentals kunder på den svenska marknaden. Vilket givetvis är en trygghet för dig som kund. Detta, tillsammans med bra räntor, tydliga villkor och kostnader, samt ett väldigt enkelt ”steg-för-steg” – förfarande vid låneansökningar, gör att vi ger ett högt betyg till Kredit 365.

Som vi nämnt uppfattar vi enkelheten som en tydlig ledstjärna för den här kreditgivaren. Något som reflekteras både i lånesummorna och återbetalningstiden. Du kan låna 2000 – 5000 kr och du har alltid 30 dagar på dig att återbetala. Det finns även möjlighet att förlänga lånet vid behov.

  • Helgutbetalning: Nej

Betyg: 83 av 100

G rundläggande villkor.

(Minimumkrav som måste vara uppfyllda)

  • Du behöver vara minst 18 år gammal
  • Du ska vara svensk medborgare.
  • Du ska ha en inkomst på minst 20 000 kr om året.
  • Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder för att få låna. Kredit 365 gör en individuell kreditbedömning.

Generösa öppettider och serviceinriktad kundservice. Det är enligt vår erfarenhet vanliga omdömen från våra besökare. Finns med andra ord inget särskilt att anmärka på vad gäller servicen. Kredit365 har funnits på svenska snabblånemarknaden under många år, och supporten har på så vis en lång, samlad erfarenhet av olika slags kundärenden.

Du kan ringa supporten för att sätta igång en låneprocess eller få svar på dina frågor. Stort plus för att kundtjänsten även är öppen på helgen. (Det ska påpekas att även fast kundtjänst är öppet på helgen, så görs utbetalningarna endast på vardagar.)

Så här skriver företaget själva om sina utbetalningstider:

Helgfria vardagar före klockan 13.00 så överförs pengarna till din bank samma dag mellan 15.00 och 17.00. Helgfri vardag efter klockan 13.00 så överförs pengarna till din bank under nästföljande bankdag. Fredagar efter klockan 13.00 eller under helgen så överförs pengarna till din bank under måndagen. Exakt tid för insättning på ditt konto kan variera beroende på vilken bank du har, om du är osäker på vad som gäller för dig är du välkommen att kontakta oss för besked. Källa: www.kredit365.se/kundtjänst

Betyg: 90 av 100

Här upplever vi att Kredit 365 sticker ut och godkänner en stor andel av sina låneansökningar. För dig som har svårt att få lån är detta förstås positivt. Självklart har denna generösa inställning att göra med att summorna man lånar ut är relativt små – vilket i sig ställer mindre krav på årsinkomst etc. Det här ska dock inte misstas för någon slags oreflekterad lånepolicy. Tvärtom finns det få andra företag som har samma långa erfarenhet av att bedöma kreditvärdigheten hos lånekunder, som Kredit365 har.

Rent generellt tycker vi det är positivt med detta slags individuella kreditbedömning, där man mer tar hänsyn till nuvarande ekonomiska faktorer än historiska. Grundläggande är att du har en taxerad inkomst på minst 20 000 kr.

Betyg: 92 av 100

Få andra kreditföretag har lika lång erfarenhet av smålån som Kredit365. Därför måste trygghetsbetyget bli högt. Både vad gäller de finansiella faktorerna, som de kundmässiga.

Det ska i detta nämnas att varumärket idag ägs och drivs av Folkefinans AS Norge, där även Monetti ingår i den svenska varumärkesportföljen.

Säkerheten under ansökningsprocessen har vi inget att anmärka på. Smidigt är att man kan bekräfta sitt lån på flera olika sätt.  Exempelvis med E-legitimation, telefon, inskickad Id-handling eller telefonsamtal.

Betyg: 89 av 100

Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
kredit365_logo 88 av 100
5stjarnor
2000 - 5000 kr 30 dagar fr 459 kr N/A
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer