Everyday Plus

Hem/Låna pengar/Snabblån/Everyday Plus
Everyday Plus2019-11-15T11:19:33+00:00
Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
everydayplus_logo 92 av 100
5stjarnor
1000 - 25 000 kr Flexibel fr 30 kr N/A
Ansök

everyday plus skärm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Everydayplus står för ett nytt sätt att ta snabblån på – och fungerar ungefär som ett slags kreditkort i din mobil. Du börjar med att ansöka om en kredit mellan 3000 kr och 15 000 kr på hemsidan. Du behöver BankId för att identifiera dig.

När du fått din kredit beviljad kan de göra uttag till ditt bankkonto på 2 sätt. Antingen loggar du in på ”Mina Sidor” och gör ett uttag där. Men du kan också göra det via SMS. Även om du fått en kredit beviljad på, låt säg 8000 kr, så behöver din bara ta ut så mycket du behöver.

Minst belopp att överföra är 200 kr. Du kan överföra en gång om dagen. Därefter får du en faktura månaden efter att du gjort uttag från din kredit. Om du exempelvis gör uttag i Juni så får du fakturan i Juli. Du kan då välja att betala hela fakturan eller delbetala den med minst 1/5.

Konceptet är riktigt smart, och som med de flesta bra idéer undrar man varför ingen har skapat något liknande tidigare. Detta, i kombination med en riktigt bra kundservice och hög popularitet, gör att vi ger Everydayplus höga betyg i de flesta avseenden.

Som vi nämnt funkar Everydayplus snabblån som ett slags kreditkort, där du vid behov kan föra över pengar till ditt bankkonto antingen via nätet (Min sida) eller via din mobil (SMS). Därför finns det inte heller några exakta löptider. Du betalar ju lånet och räntan på lånet månaden efter att du gjort uttaget. Så du har alltid minst 30 dagar på dig att återbetala, samtidigt som du även kan delbetala vid behov.

Denna flexibilitet, att kunna ta ut och bara betala ränta för exakt de belopp du behöver, är riktigt fördelaktiga villkor, oavsett vilken annan snabblångivare du jämför med. Priserna på lånen tillhör branschens lägsta. Och det är förstås också en fördel i att kunna använda krediten månad efter månad – och slippa göra en ny ansökan varje gång. (Givetvis kan du ansöka om att höja krediten efter ett tag. ) Det enda minus vi har är att man inte accepterar betalningsanmärkningar.

  • Aviavgift: 0 kr
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr

Betyg: 95 av 100

G rundläggande villkor för att få kredit hos EverydayPlus.

(Detta är minimumkraven som måste vara uppfyllda)

  • Du behöver vara mellan 20 år och 75 år gammal
  • Du behöver vara folkbokförd i Sverige
  • Du ska ha någon form av regelbunden, återkommande inkomst på minst 120 000 kr om året.
  • Du behöver ha BankId.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Du får inte vara föremål för skuldsanering eller inte ha ett aktuell skuld hos Kronofogden.

Kundservice på EverydayPlus håller riktigt hög standard. Både vad gäller den mänskliga supporten och servicen som hemsidan ger.

Du kan ansöka oavsett tid på dygnet direkt hemsidan – och du får besked inom femton minuter. Din ansökan behandlas och hanteras alla dagar mellan 07:00 – 21:00. Telefontiderna är 9-21 på vardagar och 10-15 på helgerna. Du kan även kontakta kundtjänst via chatt eller epost. På hemsidan kan du sköta det mesta när du väl fått din kredit godkänt.

På ”Mina Sidor” kan du exempelvis få koll på dina gjort uttag, ditt kreditavtal, dina fakturor och inbetalningar. Här kan du även göra dina uttag och ansöka om nya kreditgräns mm. Allt som allt är EverydayPlus kundtjänst en riktigt ”skåpställare” för övriga konkurrenter att ta efter. Generösa öppettider, enkla att kontakta och bra kontrollmöjligheter för alla kunder, gör att vi bara kan sätta ett riktigt högt betyg här.

Betyg: 91 av 100

Våra indikationer och tidigare statistik pekar på att man har mycket goda chanser att få sin ansökan godkänd hos Everydayplus. Givetvis förutsatt att man uppfyller grundkraven.

Vi har ännu för lite data för att komma med någon konkret statistik.

Betyg: 90 av 100

EverydayPlus ägs av OPR-Finance AB. Företaget är ett svenskt kreditmarknadsbolag med som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva sin verksamhet.

Moderbolaget, OPR-Vakuus Oy, är i sin tur ett väletablerat finansieringsbolag med rötter i finska Helsingfors. Företaget grundades 2005 och har sedan dess hjälpt över 300 000 kunder med olika typer av finansiering och krediter.

Så trots att Everydayplus är ett förhållandevis nytt koncept, finns det många års erfarenhet av kreditbranschen att backa upp verksamheten. Vi bedömer det därför som ett tryggt och säkert val för svenska kunder att låna ifrån.

Betyg: 91 av 100

Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
everydayplus_logo 92 av 100
5stjarnor
1000 - 25 000 kr Flexibel fr 30 kr N/A
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
INLÄGG OM EVERYDAYPLUS