Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
kundfinans_logo 81 av 100
5stjarnor
1000 - 30 000 kr Flexibel kontokredit fr 437 kr N/A
Ansök

kundfinans skärm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Det är alltid tryggt att låna pengar av ett företag med ett högt förtroendekapital. Kundfinans har ett ”track record” på dryga 12 år som kreditföretag. Med detta följer en erfarenhet av branschen för snabblån som få kan stoltsera med. Själv låneprocessen är enkel. Prissättningen på kontokrediterna är enkel att förstå och smidig att hantera.

Det enda vi reser ett frågetecken kring är de relativt höga kraven på att få kontokrediten beviljad. Individuell kreditprövning görs, men inga betalningsanmärkningar accepteras. Minst kreditbelopp för din låneansökan är 5000 kr – men du kan givetvis ta ut en mindre summa om du får krediten beviljad.

Det är föredömligt enkelt att förstå priserna och lånevillkoren hos Kundfinans.  Samtliga kostnader för lånet ingår i den effektiva räntan. Plus också för att lånet inte ”belastar” UC.

  • Aviavgift: 0 kr
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr

Betyg: 80 av 100

G grundläggande villkor.

(Detta är några av minimumkraven som måste vara uppfyllda)

  • Du behöver ha fyllt minst 21 år
  • Du behöver ha ett ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Du ska ha en taxerad inkomst på minst 100 000 kr per år.
  • Du får inte ha betalningsanmärkning.
  • Du ska ha ett bankkonto på bank i Sverige dit pengarna betalas ut.

Våra besökares feedback vad gäller Kundfinans service och support är mestadels väldigt positiv. Framförallt finns det en enkelhet och tydlighet i hela låneprocessen som uppskattas, och som minimerar risken för missförstånd.

De gånger vi provat ringa till kundtjänst, har vi alltid möts av kompetens och en öppenhet inför att svara på frågor. Vid de tillfällen vi mejlat frågor, har vi alltid fått svar inom 24 timmar på ord. öppettider.

Öppettiderna för supporten är helt ok – vardagar mellan 10-18. Du kan lämna in din låneansökan via formulär direkt på nätet, eller ringa till kundtjänst på 08 – 551 10 933.  Ansökningarna på nätet kan du göra när som helst på dygnet, men lånet utbetalas under ordinarie öppettider.

Betyg: 83 av 100

När det gäller godkända ansökningar hamnar Kundfinans enligt vår erfarenhet någonstans i ”mellanregistret”. Företaget ställer med andra ord relativt höga krav på vem som får låna pengar. Betalningsanmärkningar leder automatiskt till avslag och du måste minst ha en fast inkomst på 100 000 kr i månaden för att få låna.

Mot bakgrund av företagets prissättning är det dock helt rimliga krav.  Kundfinans har också  en regel som säger att förstagångskunder för låna upp till 5 000 kr. Andragångskunder får låna upp till 8000 kr och tredjegångs upp till 12 000 kr. Att vara lojal och skötsam kund premieras med andra ord, vilket i alla avseenden är en sund inställning till den här typen av tjänster.

Betyg: 82 av 100

Kundfinans är ett varumärke som drivs utav bolaget SMS Pengar Norden AB med säte i Uppsala. Samma bolag har även varumärkena Smspengar, Strandiafinans och Expresskredit under sina vingar. Bolaget ekonomi bedömer vi som väldigt stabil. Här finns dessutom en gedigen erfarenhet av branschen och olika slags kunder. Enligt uppgifter från företaget själva har man hittills lånat ut över 200 miljoner kr.

Säkerheten under låneprocessen betraktar vi som hög. Om du lånar direkt på nätet så sänds uppgifterna i formuläret med höggradig kryptering i HTTPS (AES-256, 256bit). Du kan signera ditt lån med e-leg/Bank-ID. Enligt Kundfinans finns även ett slags SMS-bedrägerisystem på plats för att identifiera och hantera potentiella bedrägerier.

Betyg: 82 av 100

Kreditföretag Recension Lånesumma Låneperiod Kostnad Räntefritt Ansök
kundfinans_logo 81 av 100
5stjarnor
1000 - 30 000 kr Flexibel kontokredit fr 437 kr N/A
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER SNABBLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer