Kreditföretag Recension Lånesummor Ränta Löptid Ansök
leasy_logo 82 av 100
5stjarnor
5000 – 50 000 kr 9,84% - 21,60% 1-6 år
Ansök

L'easy Privatlån

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

L’easy är ett populärt varumärke för finansieringen av elektronikprodukter, men erbjuder även förmånliga privatlån utan säkerhet – för närvarande mellan 5000 – 50 000 kr. Med L’easy Privatlån kan du låna till precis vad du vill.  Kraven är att du är minst 21 år och inte har några betalningsanmärkningar. Därutöver gör L’easy en vanlig kreditupplysning innan man godkänner eller avslår din ansökan. Det finns alltså inga exakta krav på årsinkomst eller liknande. Kundens betalningsförmåga bedöms individuellt, dvs från fall till fall.

Plus för en väldig enkel och snabb ansökningsprocess, samt de relativt långa löptiderna i relation till beloppen. (För dig som föredrar en låg månadsavgift är det exempelvis perfekt att låna på 6 år. )

Leasys lånepriser ligger någonstans i mellanregistret. Inte högst, inte lägst. Utan sunda och välavvägda med tanke på risknivån och lånekraven. Plus för att man som låntagare har möjlighet att få upp till 2 avgiftsfria månader vid behov. Samt en låneprocess som är väldigt enkel att följa.

  • Aviavgift: 19-39 kr
  • Uppläggningsavgift: 495 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr

Betyg: 75 av 100

G rundläggande villkor för att få låna:

(*För fullständiga villkor, se hemsidan)

  • Du behöver vara minst 21 år.
  • Du ska vara fri från betalningsanmärkningar. 
  • Det finns inga uttalade, exakta inkomstkrav. Bedömning av betalningsförmågan görs från fall till fall, efter sedvanlig kreditupplysning.

Supporten och servicen kan enligt vår mening bäst beskrivas som kunnig och professionell. Det kan i detta avseende nämnas att L’easy privatlån ingår i samma koncept som välkända företaget Thorn. Här finns alltså gott om erfarenhet att ösa ur både vad gäller kundservice och problemlösning. Tillgängligheten och öppettiderna är helt ok. Genomsnittliga om vi jämför med konkurrenterna. Plus för att man håller öppet även på lördagar.

På en del områden finns rum för förbättringar. Bland annat skulle vi gärna se att man utökade låneinformationen på hemsidan, en enklare FAQ hade säkert uppskattats. Samt att kontaktinformationen framgick lite tydligare på hemsidan.

Betyg: 85 av 100

Våra indikationer visar att L’easy ligger väldigt bra till vad gäller antalet godkända ansökningar. Saknar du betalningsanmärkningar och är minst 21 år gammal är dina chanser att få låna med andra ord väldigt goda.

Betyg: 90 av 100

L’easy är ett varumärke som ägs och drivs av samma bolag som står bakom Thorn. Bolaget startade sin verksamhet i början på 70-talet, så att hävda att detta är en seriös och säker aktör är ingen överdrift. Vi bedömer att det är mycket säkert att låna pengar hos L’easy.

Betyg: 90 av 100

Kreditföretag Recension Lånesummor Ränta Löptid Ansök
leasy_logo 82 av 100
5stjarnor
5000 – 50 000 kr 9,84% - 21,60% 1-6 år
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER PRIVATLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer