Kreditföretag Recension Lånesummor Ränta Löptid Ansök
bigbank_logo 82 av 100
5stjarnor
10 000 – 200 000 kr 5,45 % - 27,95 % 1 -10 år
Ansök

bigbank_skarm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

BigBank privatlån på 10 000 – 200 000 kr är ett enkelt privatlån utan säkerhet som återbetalas på 1 till 10 år.

BigBank Privatlån innefattas av en så kallad Nöjd Kund Garanti, som innebär att man har rätt att ångra lånet upp till 60 dagar. Denna garanti betyder att du får tillbaka de räntor, amorteringar och avgifter som du hittills betalat på ditt lån.

Det ska också nämnas att detta är ett av få lån utan säkerhet där kreditföretaget accepterar betalningsanmärkningar. I detta fall upp till 5 st.

Plus för en snabb och smidig ansökningsprocess.

Räntenivåerna på Big Banks lån tillhör inte de lägsta, men samtidigt är de synnerligen rimliga med tanke på att man accepterar betalningsanmärkningar.

  • Aviavgift: 35 kr
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Ansökningsavgift: 0 kr
  • Lån med betalningsanmärkning: Ja

Betyg: 80 av 100

G rundläggande villkor:

(*För fullständiga villkor, se hemsidan)

  • Du behöver vara minst 20 år.
  • Du behöver ha en årsinkomst innan skatta på minimum 115 000 kr.
  • Du ska vara svensk medborgare eller permanent bosatt i Sverige och ha ett giltigt uppehållstillstånd sedan  3 år.
  • Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder. Du kan ha upp till 5 st och ändå få lånet godkänt.

Bigbanks uttalade målsättning är att vara enkla och omtänksamma, något som också är ett slags ledstjärna för kundsupporten.

Namnet till trots, är Bigbank – i alla fall i jämförelse med storbankerna – ett relativt litet kreditföretag. Vilket skapat utrymme för en support som är både snabb, kompetent och personlig.

Tillgängligheten är ok. Vi hade dock gärna sett att man även hade öppet även på helgerna. Plus för att man kan signera låneavtalen med Bankid – och slippa onödig postgång. Överhuvudtaget är en den smidiga låneprocessen en av Bigbanks styrkor. Plus också för att man utvecklat hemsidan och gjort den både enklare och mer informativ.

Betyg: 75 av 100

Vi har i dagsläget för lite data för att göra någon mer kvalificerad analys av Bigbanks ration vad gäller godkända ansökningar. Dock är kraven för att få låna väldigt generösa oavsett vilket annat låneföretag du jämför med i branschen. Vilket indikerar att antalet godkända ansökningar rimligtvis borde ligga ganska högt hos Bigbank.

Betyg: 85 av 100

Bigbank är en bank specialiserad på lån- och sparprodukter för konsumenter. Bigbank grundades i Estland 1992, och hette ursprungligen Baltic Investment Group. Idag finns företaget förutom i Sverige och Estland, även representerade i sex andra länder inom EU. Inom koncernen har man cirka 450 anställda.

Förutom lån, kan du även spara pengar hos Bigbank till bra ränta. Sparandet skyddas av den statliga insättningsgarantin. Bigbanks verksamhet står under Finansinspektionens översyn. Säkerhetsmässigt uppfyller hemsidan alla krav som kan ställas på en sajt som hanterar monetära transaktioner med krypterad https-anslutning.

Betyg: 80 av 100

Kreditföretag Recension Lånesummor Ränta Löptid Ansök
bigbank_logo 82 av 100
5stjarnor
10 000 – 200 000 kr 5,45 % - 27,95 % 1 -10 år
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER PRIVATLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer