Kreditföretag Recension Lånesummor Ränta Löptid Ansök
arcadia_finans_logo 85 av 100
5stjarnor
10 000 - 500 000 kr 3.54 – 18.25% 2 - 12 år
Ansök

arcadia_finans_skarm

0 av 100
Totalbetyg
0 av 100
Priser & Villkor
0 av 100
Kundservice & Support
0 av 100
Godkända ansökningar
0 av 100
Trygghet & Säkerhet

Arcadia Finans är en förmedlingssida för privatlån som samarbetar med förmedlingsjättarna Freedom Finance och MyLoan. Lämnar du en låneförfrågan på Arcadia Finans har du möjlighet att få låneförslag från över 20 kreditbolag – och goda chanser att få till riktigt bra villkor och ränta. Att använda tjänsten är helt kostnadsfritt.

Plus för en enkel men ändå kraftfull tjänst, som ger dig möjlighet att få till riktigt bra lånevillkor. Eftersom Arcadia Finans inte utför förmedlingen själv, kan vi inte bedöma support och övriga faktorer på samma sätt som övriga kreditföretag och låneförmedlare.

Att använda Arcadia Finans tjänst är kostnadsfritt. Om din ansökan blir godkänd kommer priser och villkor att bero på vilket kreditbolag du i slutändan väljer att teckna låneavtal med. (Hela poängen med att använda en förmedlingstjänst är ju att få så bra villkor som möjligt).

Eftersom din ansökan förmedlas vidare till upp till tjugo olika kreditföretag, har du goda chanser att få riktigt bra villkor. En annan fördel med att använda en förmedlingstjänst är du kan få förslag från flertalet kreditbolag med bara en kreditupplysning.

Tänk på att det inte är Arcadia Finans som tar beslutet om du får låna pengar. Eller sätter upp de slutgiltiga villkoren för lånet. Arcadia Finans förmedlar din ansökan vidare och det är sedan upp till kreditföretagen att ge förslag på lånevillkor.

  • Aviavgift: Beror på vilket kreditbolag du väljer
  • Uppläggningsavgift: Beror på vilket kreditbolag du väljer
  • Ansökningsavgift: 0 kr
  • Lån med betalningsanmärkning: Ja

Betyg: 85 av 100

G grundläggande villkor*:

(*Detta är minimumkraven som måste vara uppfyllda)

  • Du behöver vara minst 18 år gammal
  • Du ska ha någon form av regelbunden inkomst på minst 100 000 kr om året (före skatt).
  • Du får inte vara föremål för skuldsanering eller inte ha ett aktuell skuld hos Kronofogden.

Här finns egentligen inte så mycket att tillföra, då Arcadia Finans inte har någon egen kundservice. Har du några frågor om tjänsten är du hänvisad till epost. Visserligen hade vi gärna sett en bättre tillgänglighet här.

Men samtidigt är det bättre att man som kund vänder sig direkt till kreditbolagen om man har några frågor om villkor etc.  Det hade dock varit bra med en förklarande FAQ på hemsidan.

Betyg: 69 av 100

Vi har i dagsläget för lite data för att analysera antalet godkända ansökningar som förmedlats via Arcadia Finans. Mer info kommer framöver. Med tanke på att man samarbetar med Freedom Finans förmedlingstjänst, vågar vi dock hävda att ration här bör ligga en bra bit över genomsnittet.

Betyg: 90 av 100

Arcadia Finans drivs av Draivi Media Oy – ett finskt mediabolag med säte i Helsingfors. Som vi nämnt kan tjänsten främst benämnas som ett förmedlingssida.

Detta eftersom man samarbetar med andra låneförmedlare, såsom Freedom Finance, och inte sköter förmedlingen till kreditföretagen själva. Det är också mot denna bakgrund som vi bedömer Arcadia Finans som en trygg och säker tjänst att använda.

Betyg: 90 av 100

Kreditföretag Recension Lånesummor Ränta Löptid Ansök
arcadia_finans_logo 85 av 100
5stjarnor
10 000 - 500 000 kr 3.54 – 18.25% 2 - 12 år
Ansök
FLER FÖRETAG SOM ERBJUDER PRIVATLÅN
Läs mer
Läs mer
Läs mer